fbpx

Maia Mălăncuș, artistă în corul Juniorii Operei din Iași, a câștigat Vocea României Junior

de

Maia Mălăncuș este câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior și a marelui premiu în valoare de 50.000 de euro. Finala show-ului în care juniorii au dat tonul unei super competiții le-a oferit românilor momente magice, pline de bucurie, emoție, energie și gingășie.
Marius Moga a mizat pe Maia și pe calitățile ei vocale încă de când a cunoscut-o și a reușit să aducă în echipa sa marele trofeu! A avut încredere în micuța Maia din etapa audițiilor pe nevăzute, cei doi s-au înțeles perfect în timpul competiției, au ales melodii care i-au pus fetiței în valoare calitățile vocale impresionante și au creat momente memorabile la Vocea României Junior! Maia a reușit de fiecare dată să ajungă la sufletul publicului și să încânte antrenorii. Extrem de fericită că a câștigat competiția, ea a declarat:

”Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc pe această cale lui Marius Moga pentru încredere și susținere. Sunt bucuroasă și zâmbesc încontinuu și mai ales atunci când pot aduce bucuria pe fețele oamenilor prin muzică, dans și teatru. Și, da, zâmbesc știind că am ajuns aici, pe scena de la Vocea României Junior!”.
Bucuros și încântat de evoluția Maiei, Marius Moga a declarat:

”Sunt foarte bucuros că Maia este câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior și sunt mândru că m-a ales pe mine să-i fiu antrenor. Are o putere incredibilă și pe cât de talentată și carismatică e, pe atât e de muncitoare. Am avut o echipă extraordinară și cred că e timpul ca mai mulți copii să lanseze piese originale, adaptate vârstei lor, dar îndrăznețe. Mulțumesc, Andra și INNA, a fost un prim sezon Vocea României Junior minunat alături de voi!”.
Maia Mălăncuș are 9 ani și cântă de la vârsta de 6 ani. A participat la mai multe festivaluri de profil din țară și a fost susținută întotdeauna de părinți și bunici. Mereu și-a dorit să fie aplaudată de public și să impresioneze cu vocea ei extraordinară, dar și cu calitățile actoricești. Pe lângă canto, Maia a obținut de-a lungul timpului foarte multe premii la vioară, balet și teatru și își dorește să devină un artist internațional apreciat. De asemenea, Maia Mălăncuș face parte din Corul de Copii Juniorii Operei din Iași.

*foto: Maia este a noua din primul rând, de la stânga la dreapta.

”Participarea la Vocea României Junior a fost o experiență minunată pentru mine deoarece am câștigat prieteni noi, am cunoscut mulți artiști, am avut bucuria de a lucra cu Marius Moga, de la care am învățat foarte multe, astfel reușind să câștigăm concursul. Nu în ultimul rând, am întâlnit oameni care au avut încredere în mine și în talentul meu. Mulțumesc tuturor celor care m-au votat și susținut pe tot parcursul emisiunii!” – Maia Mălăncuș

”De la Opera Națională Română Iași a început drumul meu în lumea muzicii. La vârsta de 6 ani cântam la vioară și am câștigat preselecțiile pentru corul de copii Juniorii Operei. De atunci fac parte din corul de copii Juniorii Operei și mă bucur de fiecare moment și spectacol în care sunt distribuită și cânt alături de mari artiști ai Operei. Îi mulțumesc Ralucăi Zaharia, dirijorul corului de copii, pentru că a crezut în mine. Mulțumesc întregului colectiv al Operei Naționale Române Iași pentru susținere și apreciere!” – Maia Mălăncuș

CV Mălăncuș Maia Ștefania, 10 ani

Data şi locul naşterii: 5 februarie 2007, Iaşi

Clasa III-a, Colegiul Naţional de Artă „O. Băncilă” Iaşi

Solist vocal, actor, componentă a corului de copii Juniorii Operei Iaşi, solist vioară si solista trupei “RockFire”

Premiul I – interpretare individuală – Concurs Judeţean de Teatru de Păpuşi şi Pantomima, iunie 2012

Premiul II – monolog – Festivalul Naţional de Interpretare Individuală „Gala Copilului Actor”, iulie 2012

Premiul I – Festivalul Naţional de Teatru, Muzică şi Dans pentru Copii „Neghiniţă”, la secţiunea muzica instrumentală – vioară, octombrie 2012

Premiul pentru spontaneitate- Festivalul Naţional de Teatru de Păpuşi-Pantomimă,

„Cătălin Damian” pentru rolul Păpuşa din spectacolul „O fetiţă fără inimă”, 2012 Premiul III – Festivalul Naţional de Teatru, Muzică şi Dans pentru Copii „Neghiniţă”, la secţiunea arta dramatică, octombrie 2012

Premiul pentru virtuozitate în arta muzicală – Târgul Internaţional de Carte Librex,

„Primăvara cărţilor la Iaşi”, secţiunea „Interpretare Poezie”, martie 2013

Premiul special pentru expresivitate corporală – Festivalul „Hai la teatru” Teatrul

„Luceafărul” Iaşi , pentru rolul din spectacolul „O aventură aventuroasă”

Premiul I Trofeu – Festivalul prieteniei „Ofranda Sunetului” Concurs internaţional de interpretare vocală şi instrumentală, faza Judeţeană, faza naţională Iaşi – secţiunea solist vioară, martie 2013

Premiul I – Festivalul prieteniei „Ofranda Sunetului” Concurs internaţional de interpretare vocală şi instrumentală, faza internaţională Iaşi – secţiunea solist vioară, aprilie 2013

Premiul III – Festivalul Naţional de Teatru, Muzică şi Dans pentru Copii „Neghiniţă”, la secţiunea muzică instrumental – vioară, octombrie 2013

Premiul „Laureat de Ciocolată”– Concurs judeţean „Piciul de ciocolată”, secţiunea solist vioară, 2013

Premiul de excelenţă – Expoziţie de arte vizuale „Meridiane Culturale”, martie 2014 Premiul II – Concurs interjudeţean de interpretare din lirică eminesciana „Floare albastră”, 2014

Premiul II- Festivalul prieteniei „Ofranda Sunetului” Concurs internaţional de interpretare vocală şi instrumentala – secţiunea solist vioară, mai 2014.
În finala Vocea României Junior, Maia a prezentat trei momente fascinante. Împreună cu What’s Up, micuța a cântat piesa K la meteo, iar alături de antrenorul ei, Marius Moga, a interpretat melodia Pe barba mea. Câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior a încheiat competiția în forță și a cântat melodia Girl on fire.
Toate momentele prezentate de Maia în competiție au fost extraordinare și au cucerit atât antrenorii, cât și publicul, iar melodiile alese de Marius Moga pentru ea i s-au potrivit perfect și au ajutat-o să transmită de fiecare dată foarte multă sensibilitate.
Momente extraordinare prezentate de echipa Andra și echipa INNA în marea finală
Spectacolul din marea finală Vocea României Junior a fost completat de două invitate speciale. Show-ul a început cu un moment plin de sensibilitate, adus pe scenă de câștigătoarea sezonului șase Românii au talent, Laura Bretan. Laura a interpretat melodia I dreamed a dream și i-a lăsat pe antrenori fără cuvinte și cu lacrimi în ochi. Și Feli a fost alături de finaliștii competiției. Artista a cântat duminică piesa Timpul și a creat o atmosferă plină de energie și visare.
Karina Ștefan, din echipa Andra, și Andrei Ciurez, din echipa INNA, au prezentat câte trei momente fabuloase pe scena Vocea României Junior în marea finală, au fost aplaudați de antrenori și public și felicitați pentru reprezentațiile lor.
Karina Ștefan a început marea finală în duet cu Andra. Cele două au cântat piesa Iubirea schimbă tot, iar vocile lor s-au completat prefect, reușind să creeze un moment memorabil pe scena Vocea României Junior. Concurenta a interpretat singură melodia Ain’t nobody și a dovedit încă o dată că are calități vocale incredibile și că este un artist complet. Nicole Cherry a venit să o susțină pe Karina în marea finală, împreună au cântat piesa Cuvintele tale și au transmis foarte multă forță și emoție.
Andrei Ciurez a cântat singur melodia Beat it, a avut atitudine rock și forță în voce, iar publicul i-a răsplătit reprezentația cu foarte multe aplauze. Împreună cu INNA, Andrei a interpretat piesa Bop Bop și a demonstrat că are un timbrul vocal special, care poate suna foarte bine pe orice gen muzical. Andrei a cântat ultima melodie din marea finală alături de trupa VUNK. Ei au interpretat piesa Pleacă și au creat un moment incendiar, concurentul fiind felicitat de antrenori pentru evoluția din competiție.
După opt ediții pline de muzică bună, voci extraordinare, emoții, repetiții și reprezentații fabuloase, primul sezon Vocea României Junior s-a încheiat incendiar, iar Maia Mălăncuș a primit marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro!
Toate momentele din edițiile Vocea României Junior pot fi urmărite pe vocearomanieijunior.protv.ro.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.