fbpx

Anda Adam: Victor Slav este barbatul ideal pentru mine, alaturi de el am tot ce imi doresc

de

In aceasta dimineata, la Alarma ProFM a sosit Anda Adam care a vorbit cu DJ-ii Sara si Nicolai despre turneele pe care le face in aceasta perioada si, in aceleasi timp a povestit cum isi personalizeaza rata pentru Cursa ProFM de pe Dambovita.

Fanii artistei au aflat ca s-a intors din Mexic si saptamina asta ea va pleaca in Liban, la Beirut unde participa la un show international, alaturi de alti artisti straini si unde va canta 4 piese. “Stiu ca vor fi cam 40.000 – 50.000 de oameni care vin la concert si ce este si mai interesant dupa eveniment voi merge la un after party in cel mai tare club din Beirut”. Din zona muzicala artista a adaugat ca maine va filma videoclipul celei mai recente piese, “Say Goodbye”, in regia lui Iulian Moga iar Anda va avea o aparitie speciala in clip: va calari un cal frizian negru.
Ea a povestit si despre relatia cu Victor, pentru ca, intrebata de un ascultator daca si-ar insela vreodata iubitul, artista a raspuns: “Victor Slav este barbatul ideal pentru mine, alaturi de el am tot ce imi doresc”, adaugand ca pe langa o multime de lucruri este la curent si cu buletinul meteo de cite ori are nevoie, mai ales in perioadele in care are concerte in aer liber.
Anda a pregatit si o ratusca pentru “Cursa de Rate de pe Dambovita” organizata de ProFM si Suzuki si prezentata de DJ-ii Sara si Nicolai de duminica, 8 iulie, spunand ca: “Am o ratusca care se antreneaza zilnic, face mai multe bazine pe zi in cada mea, si mai ales ca eu am facut inot, are si si un antrenor foarte bun” a incheiat vedeta.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.