fbpx

AVON este și în 2023 partenerul oficial de beauty al festivalului Summer Well

de

AVON și Summer Well se reunesc și în acest an, între 11 și 13 august, la Domeniul Știrbey pentru a oferi iubitorilor de festival o experiență de neuitat.

Anul acesta, sub conceptul Lovestival, AVON sărbătorește dragostea pentru festival, dar și pentru frumusețe. Astfel, cu ocazia lansării noilor seturi de festival, AVON va amenaja un corner special în cadrul Summer Well, aducând astfel produse cosmetice și tendințe în materie de frumusețe în mijlocul evenimentului muzical de neratat.

Cu o gamă variată de produse cosmetice și parfumuri, iubitorii de festival vor avea posibilitatea de a-și completa ținutele cu make-up cool asigurat de echipa de la Beauty Corner. Asta nu este tot! Pe lângă setup-ul impresionant, anul acesta AVON aduce la Summer Well unele dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din România. Și nu vin singure, ci însoțite de seturile lor de beauty.

Spotlight Lover, reprezentat de Irina Rimes, Summer Well Lover a cărui imagine este Valerie Lungu, Sunrise Lover, reprezentat de Irina SSW, Romance Lover by Cleopatra Stratan și încă un set surpriză care va fi lansat pe 1 august. Acestea sunt seturile de make-up disponbile pe avon.ro, cu tot ce ai nevoie pentru a atrage privirile la festival.

Distracția va fi completată și de alte experiențe, precum roata norocului care le va aduce participanților premii instant. Iar pentru momentele în care dansul a fost intens, însă picioarele vor o scurtă pauză, zona de lounge este perfectă pentru a-ți recăpăta forțele pentru următoarea repriză de distracție. Beauty Shop-ul va fi la dispoziția tuturor, cu toate produsele preferate de la AVON, ca să nu îți lipsească nimic din arsenalul de frumusețe. Și pentru a păstra amintiri amuzante și instagramabile, tot setup-ul este special amenajat pentru a te transforma într-un adevărat artist al selfie-urilor.

Marcați-vă datele în calendar și nu ratați ocazia de a vă răsfăța cu produsele preferate la Summer Well, în timp ce vă bucurați de muzica și atmosfera festivalului.

 

 

Despre AVON

AVON este prezent de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.