fbpx

Beko lansează noi tehnologii inovatoare la IFA 2018

de

 Beko, brandul cu cea mai dinamică evoluție din Europa, anunță în cadrul IFA 2018 noi tehnologii inovatoare și produse în categoriile de mașini de spălat rufe, aparate de gătit, aparate frigorifice, și mașini de spălat vase, precum și electrocasnice de mici dimensiuni.

Cele mai recente inovații în materie de tehnologii de vârf și produse sunt în linie cu ultimele tendințe globale și îmbină designul ingenios și soluțiile sustenabile. Noua gamă de tehnologii inovatoare este concepută pentru a permite noilor generații să trăiască mai sănătos, având la dispoziție soluții inteligente pentru fiecare activitate casnică.

De la tehnologii noi în ceea ce privește aparatele frigorifice, care ajută la menținerea alimentelor proaspete și nutritive pentru o perioadă mai lungă de timp, la tehnologii care ne ajută să curățăm mai rapid electrocasnicele, pentru a dedica cât mai mult timp pasiunilor și obiceiurilor sănătoase, ultimele inovații Beko sprijină abordarea optimistă și sănătoasă asupra vieții.

Nu o dată s-a întâmplat să fim nevoiți să așteptăm finalizarea ciclului de spălare a hainelor și să pierdem timp prețios pe care l-am fi putut dedica pasiunilor noastre. De aceea, Tehnologia AquaTechTM ne oferă cicluri de spălare cu până la 50% mai rapide, prin valorificarea puterii naturale a apei. Această tehnologie inovatoare asigură un proces de spălare blând cu țesăturile, dar eficient, care înlocuiește mișcările standard de rotație cu mai multă mișcare a apei în interiorul cuvei. Acest lucru înseamnă timp prețios câștigat, fără compromisuri în ceea ce privește curățarea eficientă a hainelor.

 

Cuptorul Combi Steam + asigură gătitul în totalitate cu abur, printr-un sistem de injecție multipunct, care asigură un proces de gătire uniform și sănătos. Cu o gamă amplă de opțiuni, cuptoarele Combi Steam + sunt potrivite pentru pregătirea unei multitudini de preparate culinare și oferă o experiență inedită chiar și celor care gătesc doar din pasiune. Afișajul TFT interactiv[1] completează experiența de gătit, făcând totul mai simplu, intuitiv și rapid.

 

Hota T-Shape cu senzor de temperatură creează condiţiile optime astfel încât atenţia să fie direcţionată către pregătirea preparatelor culinare preferate. Senzorul detectează orice modificare a temperaturii generată de plită și ajustează ventilația în consecință, asigurând un mediu de gătire fără stres.

Tehnologia FlameAdjust™ care echipează plitele Beko oferă nouă niveluri de putere, pentru gătirea corespunzătoare a alimentelor.

Odată terminat procesul de gătit, tehnologia PractiClean™ face ca plitele din oțel inoxidabil să fie de zece ori mai ușor de curățat. Astfel, timpul alocat înainte curățatului plitei poate fi dedicat obiceiurilor și activităților sănătoase.

Aparatele frigorifice sunt printre cele mai utilizate electrocasnice și totodată sunt expuse bacteriilor dăunătoare. Tehnologia FreshGuard® neutralizează moleculele de miros neplăcut prin intermediul unui filtru special și a LED-urilor UV și contribuie la păstrarea proaspătă a alimentelor pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pentru că nu o dată am fost în situația de a avea mâinile ocupate când “jonglăm” în bucătărie, tehnologia DoorAssist® face posibilă deschiderea şi închiderea automată a ușii frigiderului printr-o atingere ușoară a mânerului.

Tehnologia AutoDosing care echipează noile mașini de spălat vase Beko simplifică semnificativ procesul de spălare a vaselor: în funcție de programul de spălat vase selectat, se eliberează o cantitate exactă de detergent necesară pentru a obține cel mai bun rezultat. Astfel, în compartimentul dedicat se poate stoca o cantitate de detergent și agent de clătire suficientă pentru o perioadă de o lună.

Noua gamă de blendere Beko vine cu tehnologia Vacuum, care împiedică pierderea uzuală a nutrienților din fructe și legume, ca urmare a procesului de oxidare. Această tehnologie asigură valoarea nutritivă maximă a preparatelor, acestea păstrându-și proprietățile pentru o perioadă mai lungă de timp. Comparativ cu un blender standard, Blender Vacuum păstrează cu 40% mai mult din vitamina C conținută de fructe sau legume, astfel preparatele vor avea un gust mai bun și o textura mai fină, chiar și atunci când sunt depozitate peste noapte.

Despre Beko

Beko este marca internațională de electrocasnice a Arçelik Group și Partener principal al echipei de fotbal FC Barcelona. Beko oferă linii de produse care includ electrocasnice mari, aparate de aer condiționat și electrocasnice de mici dimensiuni. Beko este liderul pieței de electrocasnice mari independente din Europa și brandul cu cea mai rapidă creștere pe piața europeană în intervalul 2000-2016.

Beko este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața electrocasnicelor din Marea Britanie și, de asemenea, liderul pieței de electrocasnice independente din Franța și liderul pieței de electrocasnice din Polonia. În plus, Beko a devenit brandul de electrocasnice cu cea mai rapidă creștere de pe piața germană, cea mai mare piață de electrocasnice din Europa ultimilor cinci ani, ce a înregistrat o triplare în această perioadă.

Beko în România

Beko a intrat în portofoliul Arctic în 2003, la scurt timp după preluarea pachetului majoritar al Arctic de către grupul Arçelik. Brandul s-a lansat pe piața din România printr-o gamă completă de electrocasnice, care se diferențiază prin tehnologiile de ultimă oră pe care le integrează și printr-un design modern de produs. De la sub-game de produse special create pentru tinerele familii cu copii (gama Bebeko by Beko, 2005), soluții ingenioase pentru iubitorii de animale (mașina de spălat rufe cu funcția specială PET) sau tehnologia revoluționară cu lumină albastră din gama Beko Smart Blue Line, Beko și-a consolidat poziționarea de brand premium inovator și a devenit una din primele mărci de electrocasnice preferate de români.

 

[1] Afișaj cu tehnologia cristalelor lichide și tranzistori cu peliculă subțire

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.