fbpx

Cat costa o tabara de vara in strainatate pentru un tanar din Romania?

de

Cea mai cautata destinatie pentru tabere este Marea Britanie, urmata de Germania, Franta, Elvetia, Spania si Olanda

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

IntegralEdu, cea mai mare firma de consultanta educationala din Romania, si-a extins anul acesta portofoliul de tabere in strainatate pentru copii si tineri cu noi destinatii, datorita cresterii  interesului si a cererii parintilor fata de astfel de programe. Preturile oferite tinerilor romani pentru o tabara in strainatate variaza intre 700 de euro pe saptamana pentru o tabara in Malta si 2.500 de lire sterline in Marea Britanie.

Unul dintre principalele motive pentru cresterea solicitarilor de tabere in strainatate este dorinta tinerilor de a se pregati din timp pentru studiul universitar in afara Romaniei, acestia alegand destinatiile de vara in tara in care doresc sa isi continue studiile, la recomandarea consultantilor IntegralEdu.

 

Avantajele unei tabere in strainatate

 

„Principalul avantaj al participarii la o tabara de vara in strainatate pentru tineri este faptul ca este cel mai rapid mod de a-si imbunatati limba engleza sau alta limba de circulatie internationala, prin integrarea totala in grupurile de vorbitori nativi. Ulterior acestia se adapteaza mult mai usor oricarei noi culturi datorita experientelor avute si a modului diferit de acumulare a cunostintelor. Datorita consilierii oferite de specialistii IntegralEdu, taberele in strainatate sunt mult mai accesibile elevilor din Romania”, a declarat Svetlan Danev, Director General al IntegralEdu Group.

O tabara ii ofera elevului roman experienta studiului intr-o scoala din strainatate pe durata a doua, trei sau patru saptamani, ii da mai multe informatii in ceea ce priveste programele de studiu puse la dispozitie de liceele si universitatile din strainatate, ii trezeste curiozitatea si entuziasmul si le arata cum sa invete eficient.

Parintii pot alege impreuna cu copiii dintr-o oferta de sute de programe de tabere de vara, cu consilierea specialistilor IntegralEdu, in functie de pasiuni si de directia viitoare de studiu (business, stiinte exacte, turism, arhitectura, istorie etc). In toate aceste tabere, invatarea de limbi straine se face natural, prin conversatia de zi de zi. Programul de tabara este echilibrat, sesiunile de pregatire teoretica fiind completate de generoase ore de relaxare si recreere, prin excursii, vizite in cele mai mari muzee, workshop-uri, sporturi de echipa si seri de divertisment.

Monitorizarea tinerilor in tabara se face 24 de ore din 24 de catre profesori cu experienta.

 

Cele mai cautate destinatii pentru tabere in strainatate

 

„Cea mai ceruta destinatie pentru tabere ramane in continuare Marea Britanie, urmata de Germania, Franta, Elvetia, Spania si Olanda. Principalul motiv pentru care elevii romani aleg o tabara in Marea Britanie este faptul ca intentioneaza sa isi continue studiile liceale sau universitare in acesta tara, invata la un nivel foarte avansat limba engleza si le este mult mai usor sa faca ulterior tranzitia de la sistemul de invatamant romanesc la cel britanic”, a declarat Teodora Raducanu, Secondary Education Manager, IntegralEdu.

 

Cateva destinatii aflate in oferta IntegralEdu si cautate de tinerii romani sunt:

 

§ Academic Summer School este o tabara unde se studiaza materii din programa britanica si in acelasi timp se fac si cursuri de muzica, teatru, sport si inot.

§ CATS College Canterbury are un program special pentru cei care vor sa studieze ulterior la Oxford sau Cambridge. Tabara este specializata in cursuri de engleza pentru elevii straini si in pregatirea acestora pentru examenele universitare. Programul dureaza trei saptamani, intre 28 iunie si 18 iulie si este destinat elevilor din toata lumea care vor sa invete exact ceea ce le trebuie ca sa ajunga peste doi-trei ani candidati pentru cele 24 de universitati britanice din selectul Russell Group – Oxford, Cambridge, London School of Economics, Imperial College sau University College din Londra, Warwick, Southampton si celelalte.

§ Arsenal Soccer School – o tabara de vara care ofera atat baietilor, cat si fetelor ocazia de a invata sa joace fotbal dupa standardele celebrului club de fotbal Arsenal, de a-si imbunatati rapid engleza si de a se obisnui de mici cu un mediu multinational.

§ Tabara de vara Brillantmont din Elvetia este una dintre cele mai vechi scoli pensiune din Europa care functioneaza neintrerupt de 133 de ani. La Brillantmont, aflata la cinci minute de mers pe jos de centrul orasului Lausanne, cu Alpii si lacul Geneva in apropiere, se studiaza intensiv franceza sau engleza, cu profesori specializati si in grupe restranse, iar dupa-amiezele si zilele de weekend sunt dedicate excursiilor si programelor culturale.

 

Toate aceste tabere si multe altele se afla in portofoliul oferit de IntegralEdu, iar consultanta oferita de specialistii companiei pentru alegerea celei mai potrivite dintre acestea in functie de bugetul, profilul si pregatirea tinerilor este gratuita.

 

Care sunt preturile?

 

Pretul pentru o tabara in strainatate din Europa variaza intre 700 de euro pe saptamana pentru o tabara in Malta, 2.500 de lire sterline in Marea Britanie si intre 1.300 de euro si 3.400 de euro pentru restul tarilor din Europa. Preturile cele mai ridicate raman cele din Elvetia – Verbier, St. Moritz, Zermatt, intre 3.000 si 7.500 de franci elvetieni, si  Franta – Nisa, Monaco – Monte Carlo.

 

Reduceri si oferte last minute

 

Elevii consiliati de IntegralEdu pot beneficia de reduceri de 5-10% la taberele internationale aflate in portofoliul companiei. Ultimele oferte pentru aceasta vara pot fi gasite pe site-ul IntegralEdu, iar programari in vederea alegerii celei mai bune tabere se pot face si online, serviciile de consultanta fiind gratuite. Mai multe oferte si detalii despre tabere sunt disponibile pe site-ul companiei. Programarile se pot face si pe mail la adresele cristina.iancu@integraledu.ro si alexandra@integraledu.ro

 

 

* * *

 

 

Pentru informatii suplimentare:

Andreea Magraon

Brand Communication Manager

Trust Communications

mobil: 0720 795 076

email: andreea.magraon@trustcomm.ro

 

 

Despre IntegralEdu

 

Grupul de firme INTEGRAL are o experienta de 23 de ani in consilierea elevilor, parintilor ?i a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale ?i institutii de invatamant din strainatate, studii gimnaziale, liceale, universitare si centre de limbi straine. Prezenta pe piata locala din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanta in educatie din Romania si reprezinta peste 300 de institutii de invatamant de top din Europa si SUA. IntegralEdu organizeaza cele mai mari targuri de consultanta educationala pentru studii in strainatate in cadrul carora elevii, studentii ?i parintii acestora au ocazia sa intalneasca reprezentantii unor ?coli ?i universitati de prestigiu din intreaga lume. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.integraledu.ro, www.world-education.ro si pagina de FB www.facebook.com/integraledu.ro

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.