fbpx

Carmen Brumă, imaginea brandului Beautin Collagen

de

Brandul BeautinΤΜ Collagen de la myelements a lansat ieri o campanie TV, având-o ca imagine pe Carmen Brumă. Obiectivul campaniei este de a comunica un produs inovator 4 în 1, soluția pentru o frumusețe completă, un produs realizat din colagen lichid, îmbogățit cu acid hialuronic și vitamine. Spotul TV va rula timp de o lună în perioada 5 mai – 5 iunie.

BeautinΤΜ Collagen conține colagen hidrolizat PeptanΤΜ de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbție, este îmbogățit cu acid hialuronic, conținând de asemenea vitamina A, complex de vitamina B, vitamina C și zinc.

“Beautin Collagen se poziționează ca un produs de înfrumusețare, dar care, în același timp, este mai mult decât un produs cosmetic, ci un veritabil “prieten de nădejde” pentru toate femeile care își doresc să arate și să se simtă mai frumoase. Într-o lume din ce în ce mai agitată și mai fragmentată, o soluție pentru mai multe probleme este răspunsul atât de așteptat de consumator! Dorința noastră este să evidențiem gama completă de beneficii ale produsului”, a declarat Iro Koumaki, Director Comercial ISOPLUS Group.

Practic, BeautinΤΜ Collagen are dublu rol: conține nutrienți gata de a fi asimilați de organism, dar și micronutrienți ce contribuie la creșterea producției normale de colagen de către organism. Printre beneficiile produsului se numără faptul că sporește strălucirea pielii și oferă un plus de hidratare acesteia, întărește părul și unghiile, contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv, dar îmbunătățește și starea articulațiilor și are proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi. Deși colagenul este obținut din surse naturale de pește, el nu are un gust asociat sursei de proveniență, ba dimpotrivă, este îmbogățit cu arome plăcute de fructe: căpșuni-vanilie și mango-pepene galben. Pentru rezultate de impact se recomandă utilizarea zilnică a produsului timp de 12 săptămâni, în doze de 30 ml (ușor de măsurat cu ajutorul capacului special al produsului).

“Ne bucurăm ori de câte ori avem de comunicat un produs revoluționar, care prin inovație are un impact pozitiv asupra vieții consumatorilor. Misiunea noastră devine în acest caz, cu adevărat nobilă. Nu înseamnă că este, însă, și mai ușoară. Dimpotrivă, cu cât este mai complex și mai multi-fațetat produsul la nivel de beneficii și implicații, cu atât mai greu este să găsești numitorul comun. Beautin Collagen avea nevoie de un endorser care să aibă puterea de a le aminti femeilor ce înseamnă cu adevărtat feminitatea. Carmen a fost alegerea potrivită pentru că este o femeie frumoasă, într-o formă fizică de invidiat, interesată de un stil de viață sănătos și practicantă de sport, este mamă, dar nu uită să fie femeie… un simbol al succesului la feminin cu care este ușor să te identifici sau spre care e firesc să aspiri.” a declarat Roxana Memetea, Managing Partner DDB.

Colaborarea dintre BeautinΤΜ Collagen și Carmen Brumă a început încă de la lansarea produsului pe piața din România și s-a concretizat într-un parteneriat de durată, dat fiind că, ea însăși convinsă de beneficiile produsului, a rămas aproape de brand în tot acest timp.

“Sunt aproape doi ani de când folosesc acest produs în ale cărui beneficii cred foarte mult: pielea mea arată mult mai bine, ridurile nu mi s-au adâncit și nu am căpătat altele noi. Tocmai de aceea, pentru mine e o bucurie enormă să fiu imaginea Beautin Collagen, un produs revoluționar, care îți oferă cantitatea de colagen de care corpul are atâta nevoie și pe care îl produce în mod natural în cantități din ce în ce mai reduse după vârsta de 25 de ani. Beautin Collagen are grijă, în același timp, și de articulațiile mele, greu încercate de pregătirea pentru semimaratoanele și maratoanele la care am participat” a declarat Carmen Brumă.

CITESTE SI INTERVIUL Carmen Bruma: Numai eu stiu prin ce-am trecut ca sa ajung aici

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii

  • Colagenul este o proteină fibroasă insolubilă ce reprezintă componenta principală a țesutului conjunctiv al corpului, ce se regăsește pe întreaga suprafață a pielii.

    Abilitatea corpului de a produce colagen și acid hialuronic scade în timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii.

    Mai multe detalii mai 7, 2016 2:01 pm Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.