fbpx

Al treilea film din trilogia de succes DESCENDENȚII va fi difuzat pe 12 octombrie la Disney Channel

de
DOVE CAMERON, CAMERON BOYCE, BOOBOO STEWART, SOFIA ARSON

A treia parte din producția originală Disney Channel DESCENDENȚII va avea premiera pe 12 octombrie, de la ora 9.30, pe Disney Channel. Primele două filme, lansate în 2015, respectiv 2017 au fost cele mai urmărite producții TV de către publicul tânăr, înregistrând sute milioane de telespectatori din întreaga lume. Videoclipurile muzicale din „Descendenții” au avut peste 2,5 miliarde de vizualizări pe DisneyMusicVEVO, iar coloanele sonore ale ambelor filme precedente s-au clasat pe primul loc în topul iTunes și Billboard.

Această a treia parte este și cea mai ambițioasă producție din serie rezumând povestea tinerilor răufăcători. Mal, Evie, Carlos și Jay, fiicele și fiii adolescenți ai celor mai mari răufăcători din universul Disney (Malefica, Regina cea Rea, Cruella de Vil și Jafar), sunt ajunși la vârsta la care trebuie să decidă dacă rămân pentru totdeauna sub pecetea dată de apartenența la familiile din care provin.

Povestea începe de „Ziua Răufăcătorilor”, în idilicul Auradon, unde tinerii sărbătoresc absolvirea Auradon Prep. Mal, Evie, Carlos și Jay trec granița și merg în Insula Pierduților pentru a încuraja cât mai mulți locuitori ai acesteia să își urmeze visul și să își caute oportunități în Auradon. În momentul în care o forță a întunericului amenință tărâmul de poveste condus de mult iubitul său Rege Ben, Mal se teme de răzbunarea Umei și a lui Hades. Decide astfel să închidă pentru totdeauna bariera către Insula Pierduților, testându-și convingerile și limitele relațiilor ei de prietenie. În acest timp, Audrey este cuprinsă de resentimente pentru că nu a reușit să își împlinească destinul de poveste pe care și-l imaginase în Auradon.

Filmul introduce numeroase personaje noi, inclusiv pe Celia și pe tatăl ei, Dr. Facilier, Hades, Squeaky și Squirmy (fii lui Smee), și face posibilă revenirea lui Audrey (fiica Frumoasei Adormite și a Prințului Filip), a Umei (fiica Ursulei),a Regelui Ben și a părinților săi, Belle și Bestia, a lui Chad (fiul Prințului Fermecător și al Cenușăresei), a lui Doug (fiul lui Dopey), a lui Jane (Fiica Zânei Bune) și a lui Cuțu.

Din distribuție fac parte Dove Cameron, Cameron Boyce, Sofia Carson, Booboo Stewart, Mitchel Hope, Sarah Jeffrey, Brenna D’Amico, Melanie Paxon, Thomas Doherty, Dylan Playfair, Zachary Gibson, Jedidiah Goodacre, Anna Cathcart, Jadah Marie, Dan Payne, Keegan Connor Tracy, Bobby Moynihan, Cheyenne Jackson și China Anne McClain. În film mai apar și Christian Convery, Luke Roessler, Faustino Di Bauda, Judith Maxie și Jamal Sims.

Filmul este regizat de câștigătorul premiului Emmy și al DGA Award Kenny Ortega („Liceul muzical”, „Băieții cu ziarele”, „Hocus Pocus”). Scenariul a fost scris de Sara Parriott și Josann McGibbon (aceiași scenariști ai „Descendenții 2” și câștigători ai WGA Award). Producători executivi sunt Kenny Ortega, Sara Parriott, Josann McGibbon, Wendy Japhet și Susan Cartsonis. Producătorii filmului sunt Shawn Williamson, Lisa Towers și Arielle Boisvert. Mark Hoffeling este designer de producție, Adam Santelli e director de imagine și Kara Saun este designer de costume. Coregrafia îi aparține lui Kenny Ortega și lui Jamal Sims („Aladdin”). Muzica a fost creată de David Lawrence, nominalizat la premiile Emmy pentru piesele din „Descendenții”. Editor este Don Brochu, ACE, iar distribuția e semnată de Jason LaPadura, Natalie Hart and Kendra Patterson.

Secvențe în exclusivitate din Descendenții 3 pot fi urmărite aici.

În așteptarea Descendenții 3, fanii trilogiei își pot testa cunoștințele aici.

Secvențe din videoclipuri muzicale din Descendenții 3 pot fi văzute aici și aici.

Imagini de la repetițiile pentru Descendenții 3 pot fi vizionate aici.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.