fbpx

Filmul original Disney Channel “Descendenții 2” are premiera sâmbătă, pe 16 septembrie!

de

Așteptarea noastră va lua sfârșit în curând! În primul weekend de după începerea școlii, sâmbătă, 16 septembrie,  de la ora 11.30, copiii și adolescenții vor avea parte de reîntâlnirea cu Mal, Evie, Carlos și Jay, descendenții celebrilor malefici din filmele copilăriei.

Primul film, “Descendenții” (2015), ce prezintă povestea captivantă a fiilor și fiicelor celor mai cunoscuți răufăcători Disney, a atins un număr total de peste 100 de milioane de telespectatori din întreaga lume. Videoclipurile sale difuzate pe canalele Disney de YouTube au acumulat peste un miliard de vizualizări. Poveștile prezentate i-au pe încurajat tinerii cititori să cumpere peste 2,6 milioane de cărți…

Filmul “Descendenții 2” continuă povestea tinerilor răufăcători – Mal, Evie, Carlos și Jay – care încearcă să-și găsească locul în idilicul tărâm Auradon. Când presiunea de a se conforma standardelor regale devine prea mare pentru Mal, ea se întoarce la originile ei malefice pe Insula Pierduților unde Uma, fiica Ursulei, și cel mai mare adversar al său i-a preluat locul ca regina auto-proclamată a orașului decăzut. Uma, care este încă plină de resentimente după ce nu a fost selectată de Ben să meargă la școala din Auradon cu ceilalți puști malefici, își adună gașca de pirați inclusiv pe fiul Căpitanului Hook, Harry, și pe fiul lui Gaston, Gil, și îi convinge să spargă bariera dintre Insula Pierduților și Auradon pentru a-i elibera pe toți răufăcătorii închiși pe Insulă o dată pentru totdeauna.

Protagoniștii filmului sunt: Dove Cameron (“Liv și Maddie”), Cameron Boyce (“Jessie”), Sofia Carson (artistă a casei de discuri Hollywood Records, “Noile aventuri ale dădacelor”), Booboo Stewart (“X-Men Viitorul este trecut”), și Mitchell Hope care și-au reluat rolurile de Mal, Carlos, Jay, Evie și, respectiv Regele Ben. În rolurile noilor răufăcători sunt China Anne McClain (“Bobocii isteți”) care o interpretează pe Uma, fiica Ursulei; Thomas Doherty (“The Lodge”) în rolul lui Harry, fiul Căpitanului Hook; Dylan Playfair (“Some Assembly Required”) care îl interpretează pe Gil, fiul lui Gaston și Anna Cathcart (“Odd Squad”) în rolul lui Dizzy, fiica surorii vitrege malefice a Cenușăresei, Drizella și nepoata mamei sale vitrege Lady Tremaine. De asemenea, reluându-și rolurile în această parte a doua mai sunt: Brenna D’Amico în rolul lui Jane, fiica Zânei celei Bune; Melanie Paxson în rolul Zânei celei Bune; Dianne Doan în rolul lui Lonnie, fiica lui Mulan; Jedidiah Goodacre în rolul lui Chad, fiul Cenușăresei; Zachary Gibson în rolul lui Doug, fiul lui Dopey; Keegan Connor Tracy în rolul lui Belle și Dan Payne în rolul Beast.

Kenny Ortega, regizor premiat cu un premiu Emmy (“Descendenții”, “High School Musical”) este regizorul, producătorul executiv și coregraful filmului “Descendenții 2”. Producătorul executiv al filmului “Descendenții” Wendy Japhet (“An Education”, “The Italian Job”) are același rol în partea a doua. Scenariștii Sara Parriott și Josann McGibbon (“The Starter Wife,” “Runaway Bride”), cărora li s-a acordat un premiu 2016 Writers Guild Award pentru “Descendenții”, au creat scenariul pentru “Descendenții 2” și servesc și ca producători executivi. Kara Saun (“Descendenții”, “Project Runway”) este designerul de costume. Mark Hofeling (“Descendenții”, “Teen Beach Movie,” “High School Musical”) este designer de producție. Tony Testa (“The Rocky Horror Picture Show”, “This Is It”) este coregraf împreună cu Ortega, în vreme ce Shawn Williamson (“Noile aventuri ale dădacelor”) este producător. David Lawrence (filmele “High School Musical”, “Teen Beach Movie” și “Teen Beach 2”), care a fost nominalizat la Emmy pentru contribuția sa în “Descendenții”, se întoarce ca și compozitor. Natalie Hart și Jason La Padura, C.S.A. (“Descendenții” “High School Musical” și filmele “Teen Beach”) sunt directori de casting împreună cu Kendra Patterson (“Teen Beach Movie”).

 

Disney Channel România

Disney Channel este un canal TV de familie, care emite 24 de ore din 24, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani și familiilor acestora, oferindu-le telespectatorilor un mix de seriale live-action populare cum sunt Soy Luna, Alex & Trupa și Cele Mai Bune Prietene Oricând, seriale animate precum Elena din Avalor, Star Darlings și Desene cu Mickey și filme originale Disney Channel între care Noile Aventuri ale Dădacelor și Descendenții. De asemenea, Disney Channel România găzduiește și seriale produse de LucasFilm (Războiul Stelelor Rebelii, Star Wars: Aventurile Familiei Freemaker) si supereroi Marvel.
Programele Disney Channel ilustrează valori care îi ajută pe copii să facă față provocărilor cu care se pot confrunta în procesul de creștere, îi încurajează să aibă încredere în sine, să își urmeze visurile și să petreacă timpul alături de familie și prieteni.

Disney Channel Romania s-a lansat în 2009 și continuă să fie canalul numărul #1 între canalele TV pentru copii din România*.

*Sursa: Kantar Media Romania, Total gospodării, Copii 4-14

 

 

 

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.