Brio Sonores au castigat Romanii au talent- VIDEO

de

15 finalisti s-au intrecut aseara in marea competitie Romanii au talent, al carei premiu sunt 120.000 de euro. Brio Sonores sunt cei care au reusit sa convinga audienta si au obtinut marele premiu si cecul atat de dorit.

In finalul emisiunii, Leon Magdan, Andrei Cerbu si Brio Sonores au fost desemnati intre cei trei care raman in cursa pentru marele premiu. Locul al treilea a fost ocupat de Andrei cerbu, cel de-al doilea de Leon Magdan, iar premiul cel mare a fost obtinut de trupa de baieti-muzicieni Brio Sonores.
Premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, a fost castigat de Catalin Mihalache, in urma voturilor telespectatorilor.

Mihai Petre a marturisit inca din timpul competitiei ca Brio Sonores sunt favoritii lui.

PRO TV a avut o audienta de patru ori mai mare decat celelalte canale de-a lungul acestei transmisii.
In urma voturilor telespectatorilor, cei mai talentati romani au fost Brio Sonores, ocupantii primulul loc, urmati de Leon Magdan si Andrei Cerbu. Brio Sonores, trupa de opt tineri din Chisinau, cu varste cuprinse intre 21 si 35 de ani, s-a remarcat de-a lungul acestei editii si a uimit prin vocile deosebite atat membrii juriului, cat si publicul din toata tara. Mai mult, Mihai Petre a marturisit inca din timpul competitiei ca ei sunt favoritii lui.

Leon Magdan, artistul de 41 de ani din Giurgiu, a oferit un moment inedit cu “Legenda teatrului de umbre”. Iar ocupantul locului 3, de numai 11 ani, l-a impresionat pe Andi Moisescu de la inceput: „Este unul dintre numerele mele preferate!”.

Premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, a ajuns la Catalin Mihalache. Barbatul de 47 de ani, din judetul Olt, a demonstrat ca poate desena extraordinar folosind nu doar mainile.

Ceilalti 11 concurenti care s-au luptat in marea finala „Romanii au talent” de ieri au fost Los Hermanons Dinamita, mica balerina Alexandra Siverenco, atletii de la Workout Chisinau, solistul Stefan Popescu (Fane Mississippi Delta Blues), Raul Gheba, comediantul deghizat in Conchita Wurst, Cvintetul Anatoly, Claudia Stroe, cea care a ridicat juriul in picioare cu numarul ei inedit, Sabin Cojocaru, dansatorul de numai 14 ani, Emy Dragoi, virtuozul la acordeon, cuplul de dansatori Catalina Tampau si Alin Beca si Octavian Stoica, cel care a executat un numar de dans la bara legat la ochi.

Spectacolul din finala a fost completat de momentul Andrei Maruta, care a interpretat live o piesa internationala indragita, si de baletul lui Edi Stancu, exploziv ca de fiecare data. Invitatul special a fost Cristian Gog, care a uimit din nou publicul cu un numar de mentalism nemaivazut.

Marele trofeu “Romanii au talent” a fost castigat, pana acum, de trei romani. In prima editie a show-ului, in anul 2011, Adrian Tutu i-a emotionat cel mai mult pe romani cu versurile sale. In 2012, mentalistul Cristian Gog a uimit publicul si a plecat acasa cu 120.000 de euro, iar in 2013 Bruno Iacobet si cainii sai au castigat marele premiu.

Cele mai spectaculoase momente din acest sezon pot fi revazute pe site-ul special romaniiautalent.protv.ro.

                                                                                                                                  

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *