fbpx

Casa in care a murit Michael, la vanzare pentru aproape 24 de milioane de dolari

de
Casa inchiriata de Michael Jackson in cartierul Beverly Hills din Los Angeles, in care starul a murit, din cauza unei supradoze de propofol, in iunie 2009, a fost scoasa la vanzare luni, pentru suma de 23,9 milioane de dolari.
Potrivit site-ului TMZ.com, “o celebritate de prim rang” va vizita aceasta resedinta in cursul zilei de joi. Mauricio Umansky, directorul agentiei imobiliare The Agency din Beverly Hills, a precizat ca va prezenta proprietatea doar unor cumparatori seriosi, atent selectionati, care au dovedit deja ca au suficient de multi bani pentru a cumpara acea vila, relateaza contactmusic.com.

Vila are 13 bai si o piscina
Vila, pe care Michael Jackson o inchiriase in 2009 si in care locuia alaturi de cei trei copii ai sai, este in prezent complet goala. Resedinta are 13 bai, piscina, o casa pentru oaspeti si chiar un ascensor. In decembrie 2011, mai multe obiecte din aceasta vila au fost scoase la vanzare, iar printre acestea s-au aflat tablouri de Maurice Utrillo si Henri Rosseau, dar si lumanari si tacamuri din argint.
Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unei “intoxicatii grave” cu propofol, un anestezic puternic, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Gasit vinovat de ucidere involuntara, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maxima in noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de inchisoare.
 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.