fbpx

Oferte in mediul online la finalul verii

de

Dupa cum ne-am obisnuit deja, in mediul online suntem asaltati in continuu de fel si fel de oferte si promotii, mai mult sau mai putin avantajoase, insa chiar si in conditiile in care doar o mica parte dintre acestea merita luate in seama, trebuie sa spunem ca internetul ne poate ajuta sa economisim sau chiar sa castigam bani de pe urma acestora.

De departe, finalul lunii august-inceputul lunii septembrie coincide cu ofertele din categoria ,,Litoralul pentru toti’’, promotie a hotelierilor din Romania extrem de apreciata din cel putin doua motive: preturile reduse in unele cazuri cu procente care se apropie de 50% si vremea excelenta de care avem in sfarsit parte. Spunem ,,in sfarsit’’ deoarece vara lui 2018 practic nu prea a existat, furtunile si temperaturile scazute stricand concediul celor mai multi dintre noi.

Asadar, pe site-uri ca turistcenter.ro sau litoralulromanesc.ro si nu numai, putem gasi in aceasta perioada sejururi de 6 nopti la un hotel de doua stele la pretul de doar 240 ron/persoana (e drept, este vorba doar despre cazare), 5 nopti cazare plus mic dejun la un hotel de 3 stele pentru doar 338 ron/persoana sau, pentru cei mai pretentiosi, un sejur de 5 nopti in regim Ultra All Inclusive la un hotel de 4 stele din Mamaia, la pretul de 1250 ron/persoana.

Tot in aceasta perioada, poti profita de o sumedenie de oferte propuse de casele de pariuri online, care, cu ocazia inceperii noilor sezoane ale celor mai puternice campionate din Europa (La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A sau Ligue 1), au pregatit o serie de promotii foarte atractive, prin intermediul carora clientii noi pot pune mana pe niste bonusuri grozave. Te vei intreba, pe buna dreptate, cum poti afla care sunt ofertele de neratat din acest domeniu, astfel ca trebuie sa stii ca exista site-uri dedicate in mod special pariorilor, apreciate de majoritatea covarsitoare a vizitatorilor, nu doar pentru prezentarea promotiilor pe intelesul tuturor, ci si pentru rubrici precum Biletul Zilei sau Cota 2 Pariuri, adevarate surse de inspiratie pentru cei interesati in alegerea cat mai rapida a celor mai bune selectii pentru bilete.

Nu in ultimul rand, conform prestigiosului site capital.ro, in perioada 1 august – 15 octombrie preturile la anumite magazine de imbracaminte si incaltaminte din colectia primavara-vara scad cu procente de pana la 90%, lucru care probabil l-ati sesizat deja daca ati avut ocazia sa treceti pragul vreunui centru comercial de tip Mall dupa 1 august. Daca nu stiati, comerciantii trebuie sa respecte anumite reguli in perioada maxima de 45 de zile care o au la dispozitie pentru a-si valorifica colectiile primavara-vara. Printre aceste reguli, de retinut este faptul ca reducerile de pret trebuie sa fie specificate cat se poate de clar, iar pretul afisat trebuie sa fie intocmai cel pe care clientul il va plati la casa.

Tot de pe acest site aflam si ca in aceasta perioada putem beneficia de reduceri de pana la 60% la calatoriile cu avionul sau la pachetele de vacanta pentru sarbatorile de iarna de care ne mai despart doar 4 luni.

 

 

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.