fbpx

Cătălin Măruță: În anii aceştia de Pro Tv am crescut o generație. Generația Măruță, cum îmi place să-i spun…

de

Emisiunea lui Cătălin Măruță a împlinit 10 ani la Pro Tv, iar surprizele aniversare se țin lanț! Și pe 1 iunie 2017 – cea mai frumoasă Zi a Copilului de până acum, căci este prima zi liberă, de sărbătoare oficială, în care părinții vor putea să stea alături de micuții lor și să se bucure de minunile copilăriei – , de la ora 15, “La Măruță” va avea o ediție cu totul și cu totul specială, în care platoul va fi luat cu asalt de copiii care au mai vizitat emisiunea de-a lungul celor 10, atât de spectaculoși ani de emisie.

Pe 1 iunie, de la ora 15:00, Ziua Copilului va aduce, deci, pe canapeaua emisiunii, înflorata și celebra Happylica, copii și adolescenți care fac parte din Generația Măruță, alături de părinții lor, iar telespectatorii își vor aminti cum Cătălin a fost adesea baby-sitter și tovarăș de joacă pentru copiii din showbiz.

Cam câţi copii au trecut, Cătălin, prin platoul emisiunii voastre în cei 10 ani şi… cam ai cui erau?

Cătălin Măruță: Anul acesta se împlinesc 10 ani de La Măruţă şi spun cu mândrie că este cea mai longevivă emisiune zilnică, live, de la ProTv. Cu ocazia acestui bilanţ de timp, mi-am dat seama că “am crescut” o nouă generaţie. Toţi copiii din showbiz au crescut pe canapeaua mea. Unii aproape s-au născut pe Happylica, multe invitate au plecat din emisiune şi la foarte scurt timp au născut. Apoi i-am botezat împreună cu părinţii lor, i-am dus la grădiniţă, la şcoală, unora le-am fost bonă, naş sau partener de trăsnăi. Pe alţii îi ştiu de pe vremea când încă se jucau cu păpuşi şi maşinuţe, iar acum mă salută din străinătate, de la facultate.
Nu i-am numărat niciodată, dar ştiu sigur că toată România a fost la emisiunea mea cu copii cu tot. Şi atunci, la sărbătoarea de 10 ani, am vrut să îi revăd, să văd cât au crescut. Ce să mai, am vrut să îi văd oameni mari!
Este o mare bucurie pentru mine această ediţie specială de 1 iunie!

Totuși, cât de greu a fost acum, pentru ediția aceasta specială, să adunaţi atâţia copii şi să gestionaţi situaţia?

Cătălin Măruță: A fost un efort mare de producţie pentru că am adunat laolaltă cam 50 de copii, împreună cu părinţi, bunici sau bone. Am construit un fel de Arcă a lui Măruţă, vârste diferite, gusturi diferite la dulciuri, îţi dai seama ce zarvă a fost… Fiecare voia să îmi mai povestească ce a mai făcut, pe unii chiar nu îi mai văzusem de mult timp şi i-am regăsit cu mare bucurie. Aşadar a fost agitaţie, însă şi mare emoţie. Cum să nu fie emoţionant să îi asculţi pe copii când visează, când îşi fac planuri, când îţi povestesc despre prima dragoste? Au fost câţiva copii care au lipsit motivat, însă o să mă întâlnesc şi cu ei zilele imediat următoare lui 1 iunie.

Şi copiii tăi şi-au făcut prima dată apariţia în faţa camerelor tot la voi în platou, cum au fost (şi cum sunt) pentru tine emisiunile în care eşti nu doar realizator, ci şi tată la serviciu. Cum jonglezi cu ambele ipostaze?

Cătălin Măruță: Da, şi David şi Eva au fost pe Happylica încă de când Andra a fost însărcinată şi a fost o mare bucurie. Îi văd şi pe ei crescând odată cu emisiunea mea. David, pentru că el este mai mare, este obişnuit cu acest tip de viaţă să zicem la televizor pentru că merge cu mine sau cu Andra peste tot. Îl luăm la emisiuni, la concerte, la diverse evenimente potrivite cu vârsta lui. Îi place să ne vadă la serviciu. Ştii cum e… şi noi când eram mici ne doream să mergem la părinţi la serviciu şi apoi să spunem în gura mare că mama şi tata sunt cei mai tari. Plus că şi noi, că părinţi, suntem absolut fericiţi că îi avem lângă noi cât mai mult.

Ce cadou de 1 iunie la faci copiilor tăi?

Cătălin Măruță: Cred că cel mai mare cadou, deopotrivă şi pentru mine, este că am această ediţie înregistrată şi stau cu ei acasă.

Ai crescut tu însuţi în aceşti zece ani, te-ai maturizat, te-ai înţelepţit niţel… Ce a rămas, totuşi, în tine, de copil, ce vrei să păstrezi pentru totdeauna din copilul Cătălin Măruţă?

Cătălin Măruță: Energia şi curiozitatea nu lipsesc niciunui copil fericit. Nu mi-au lipsit nici mie şi asta vreau să duc mai departe. Colegii mei ar spune că păstrez şi pofta de prăjituri (râde). Cărui copil nu îi plac, de fapt, ciocolata şi prăjiturile?!

Spune-mi cinstit, ai visat vreodată în copilărie, când erai mititel, că vei ajunge o vedetă aşa de cunoscută – ai avut vreo clipă viziunea succesului de azi?

Cătălin Măruță: Mi-am dorit să fac radio, aşa am şi început. Singur în camera mea, cu lumina stinsă, aveam o emisiune radio în fiecare seară. Din camera mea, am ajuns ani mai târziu la radiourile din Târgu Jiu şi Bucureşti. Aşa că, vezi, visele devin realitate. Apoi, alt vis devenit realitate a fost să lucrez la Pro Tv. Şi asta îţi spun după 10 ani de la începerea emisiunii!
Îţi spuneam la începutul interviului că în anii aceştia de Pro Tv am crescut o generaţie. Generaţia Măruţă, cum îmi place să-i spun… Sunt copii curajoşi şi le doresc tuturor să fie fericiţi cu ceea ce sunt şi ceea ce fac!

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Interviuri · Life

Comentarii

  • O fi… Nu m-a convins niciodata pana la capat! Dar fiindca e vorba despre 1 iunie ma abtin. Sorry daca v-am suparat, dar nu e Catalin Maruta nici pe departe vreo emblema cu care sa ne mandrim..Da, e industria Pro bine unsa dar mi-as dori glorificate alt gen de figuri!

    Irinoush iunie 3, 2017 6:14 pm Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.