fbpx

Christopher Plummer, ales ca înlocuitor al lui Kevin Spacey în „Pentru toţi banii din lume”, se pregătește pentru Oscar

de

Câștigător al Globului de Aur și nominalizat la Oscar pentru interpretarea impecabilă din filmul „Pentru toți banii din lume”, Christopher Plummer îl întruchipează din 2 februarie pe marile ecrane din țară, pe controversatul miliardar J. Paul Getty, care a șocat o lume întreagă, după ce a refuzat să plătească răscumpărarea nepotului răpit.

.

Christopher Plummer s-a alăturat în ultimul moment distribuției din care mai fac parte Michelle Williams și Mark Wahlberg, în urma polemicii mult mediatizate care îl vizează pe Kevin Spacey, ales inițial pentru interpretarea personajului. Opţiunea echipei de producție s-a dovedit a fi extrem de inspirată, iar actorul s-a ridicat la nivelul așteptărilor într-atât, încât prestația sa a fost deja recompensată de critici şi i-ar putea aduce incusiv o nouă statuetă Oscar, întrucât actorul se află pe lista cu nominalizări pentru cel mai bun interpret al unui rol secundar.

„Am fost încântat când regizorul Ridley Scott mi-a propus rolul – mi-am dorit dintotdeauna să lucrez cu el, iar filmul are o poveste reală de-a dreptul fascinantă. De regulă, îmi place să interpretez personaje inspirate din realitate pentru că e foarte interesant procesul de documentare, iar Getty chiar a fost o provocare. Scenariul a fost atât de bine scris, încât nu am avut nicio reținere să accept oferta.”, își amintește Plummer.

Un film inspirat din fapte reale, „Pentru toți banii din lume” urmărește felul în care a fost tratată răpirea tânărului John Paul Getty al III-lea (Charlie Plummer), urmașul unui bogataş ciudat, a cărui salvare depinde de puterea de convingere a mamei lui, Gail (Michelle Williams).

Pentru a-și recupera fiul, Gail are o singură soluție la dispoziție: să-l convingă pe bunic (Christopher Plummer) să plătească răscumpărarea. Atunci când Getty senior refuză, femeia face gesturi disperate pentru a-l convinge, pe măsură ce infractorii care i-au răpit fiul devin din ce în ce mai brutali și imprevizibili. În timp ce viața fiului său este amenințată, Gail se aliază în mod surprinzător cu Fletcher Chase (Mark Wahlberg), omul de încredere al bătrânului Getty.

O cursă pe viață şi pe moarte „Pentru toţi banii din lume” demonstrează că în viață contează fiecare alegere, iar atunci când lupta se dă între iubire și bani, există o singură opțiune cu adevărat valoroasă.

„Răpirea nepotului este latura cunoscută publicului, însă Getty era foarte introvertit și retras. Evident, îi plăceau banii și prefera obiectele de valoare pentru că ele nu se schimbă și nu dezamăgesc niciodată. Găsea în acestea o puritate, pe care în oameni nu o mai vedea. Mai mult, cred că avea o personalitate mai greu de înțeles pentru ceilalți. Chiar și decizia pragmatică de a plăti răscumpărarea e discutabilă. A declarat că are atât de mulți nepoți, încât răscumpărarea unuia ar atrage planuri de răpire și a celorlalți. Este o logică frivolă, însă filmul invită publicul să mediteze fix la acest aspect şi în special la felul în care miliardarul relaționează cu familia sa.”, continuă actorul.

Un film distribuit de Vertical Entertainment, „Pentru toţi banii din lume” îi aduce pe marile ecrane din 2 februarie pe: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, sub îndrumarea legendarului regizor Ridley Scott.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.