fbpx

Clinica Allen Carr – locul in care ne eliberam de viciul fumatului

de

Fara a fi medic sau psiholog, ci doar un fumator inrait, care ajunsese la 100 de tigari pe zi, Allen Carr, un contabil din Anglia, si-a creat propria metoda anti-fumat in 1983. De atunci, organizatia fondata de el s-a raspandit pretutindeni in lume, reusind sa vindece peste 10.000.000 de fumatori din 53 de tari.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

In tot acest timp, reputatia metodei Allen Carr s-a cladit pe recomandarile fostilor fumatori, fara bugete gigantice de marketing si publicitate. In esenta, prestigiul organizatiei a crescut datorita unui singur lucru: metoda functioneaza. Marturie stau rezultatele – peste 90% rata de succes, inregistrata la nivel mondial. Iar pentru ca este ridicol de usor sa te lasi de fumat, metoda s-a numit „Easyway” – „Metoda usoara”.
In sfarsit si in Romania
Cunoscuta romanilor datorita volumului In sfarsit nefumator, publicat la Editura Humanitas, metoda Allen Carr se prezinta acum in forma sa completa in cadrul sesiunilor de terapie, desfasurate saptamanal la clinica din capitala. Deschisa in Bucure?ti in ianuarie 2011, prima clinica Allen Carr din Romania numara deja zeci de clienti fericiti, transformati din fumatori in nefumatori prin intermediul sesiunilor de terapie marca Allen Carr.

Ce presupun sesiunile Allen Carr?

Sesiunile Allen Carr sunt intalniri de grup la care fumatorii vin, intra in contact cu metoda Allen Carr, iar la final pleaca nefumatori. Asta pentru ca ne bazam pe argumente logice, rationale si nu in ultimul rand, de bun simt, prin intermediul carora se inlatura complet dorinta de a mai fuma si teama pentru ce va urma (ex.: Voi mai putea face orice fac acum, fara tigara?). Aceste doua lucruri transforma lasatul de fumat in ceva extrem de greu atunci cand incerci sa te lasi pe cont propriu. Nu vorbim despre orori, nu vorbim despre motivele pentru care iti doresti sa te lasi de fumat, ci atacam acele motive din pricina carora fumezi (ex.: fumez ca sa ma concentrez, ca sa ma destresez, ca sa ma recompensez etc.) Nu se folosesc adjuvanti de niciun fel (plasturi/guma cu nicotina, medicamente s.a.). Nu e nevoie decat de ratiune.
De aceea, e important ca fumatorii care vin in terapie s-o faca pentru ca-si doresc sa se lase de fumat, dar pur si simplu nu stiu cum s-o faca sau simt ca nu pot. Iar in acel moment intervenim noi. O sesiune de terapie dureaza in medie 6 ore legate. Incercam sa stabilim sesiunile si in zile de weekend, tocmai ca oamenii sa poata participa fara presiunea timpului.
In plus, fumatorii care participa la sesiune au certitudinea ca sunt intelesi pe deplin: terapeutii Allen Carr sunt la randul lor fosti fumatori, care s-au lasat de fumat folosind metoda Allen Carr.
O sesiune este de ajuns pentru a deveni nefumator. De fapt, asa se si intampla lucrurile: oamenii vin fumatori, continua sa fumeze pe parcursul sesiunii si apoi, la final, pleaca nefumatori, fericiti de noul statut. Uneori insa, e nevoie de mai mult de o sesiune, asa incat oferim in acelasi pret inca doua sesiuni de back-up, ambele cu un continut diferit, pentru succesul deplin.
Toate aceste sesiuni sunt asigurate de garantia unica Allen Carr – succes sau toti banii inapoi (termenii detaliati ai garantiei sunt la finalul acestui document, dar pot fi regasiti si pe site – www.allencarr.ro). In plus, aceeasi taxa include asistenta si suportul terapeutului, dupa sesiune.
Si inca un amanunt foarte important: metoda Allen Carr functioneaza pentru orice fumator, indiferent daca are la activ 2 ani de fumat sau 30 de ani de fumat si indiferent daca fumeaza 5 tigari pe zi sau 5 pachete pe zi, cum era cazul lui Allen Carr, inainte sa se lase de fumat si sa conceapa « Metoda usoara ».

Cat costa?

Pretul integral este de 340 lei (TVA inclus), care acopera toate aceste 3 sesiuni, precum si suportul si asistenta terapeutului, post-sesiune. Plata se face integral, in avans, prin virament bancar.
Detaliile complete privind modul in care se poate realiza plata se pot obtine trimitandu-ne un mail la: raspunsuri@allencarr.ro

Unde se tin sesiunile?
Sesiunile au loc la centrul Allen Carr, din str. Muguras, nr. 13, intr-un spatiu prietenos, special ales pentru a le oferi clientilor o experienta placuta din toate punctele de vedere. La doar 10 minute de intersectia Tineretului (mers pe jos).
Contact:
raspunsuri@allencarr.ro; 07321 3 83 83
www.facebook.com/allencarr.ro
www.twitter.com/Allen_Carr_RO

Garantia unica Allen Carr’s Easyway
TERMENII SI CONDITIILE GARANTIEI
Daca, in termen de trei luni de la data primei sedinte, dumneavoastra continuati sa fumati si va decideti sa nu va opriti, va returnam banii, fara a va supune niciunei anchete. Vom avea completa incredere in cuvantul dumneavoastra. Insa, va cerem ca incercarea dumneavoastra de a va lasa de fumat sa fie autentica si onesta.
Aceasta garantie va fi invalidata daca:
(1) Anulati, amanati sau pur si simplu nu va prezentati la sesiunea programata sau daca intarziati mai mult de 15 minute.
(2) Nu luati parte la minimum 2 sedinte gratuite de suport, in termen de 3 luni de la data participarii la prima sedinta (a doua si a treia sedinta nu repeta continutul celei dintai si dureaza fiecare, in medie, cate 4 ore.)
Daca va veti reapuca de fumat dupa o perioada de cel putin trei luni in care nu ati mai fumat deloc, veti putea participa la o noua sedinta de suport, platind doar jumatate din taxa integrala solicitata la acel moment. Daca, insa, in ultimele 12 luni nu ati mai participat la nici o sedinta de terapie anti-fumat Allen Carr’s Easyway, va trebui sa reluati prima sedinta, achitand, in aceasta situatie, taxa integrala si reinnoindu-va astfel garantia celor trei luni.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Tag-uri:
· ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.