fbpx

Coca-Cola POP-UP STORE a ajuns in Piata Universitatii

de

Coca-Cola POP-UP STORE – o calatorie prin magica lume Coca-Cola – a ajuns miercuri, 17 iunie, in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a marca anul in care inconfundabila sticla Contur Coca-Cola implineste 100 de ani!

In anul 1915, Coca-Cola provoca producatorii de sticla din Statele Unite sa conceapa o „sticla distinctiva, care sa poata fi recunoscuta printr-o simpla atingere, pe intuneric, sau chiar daca este sparta in bucati”. Un secol mai tarziu, sarbatorim sticla Contur, un adevarat simbol al culturii pop, printr-o experienta completa – Coca-Cola POP-UP STORE.

In perioada 18 – 24 iunie, fanii brandului Coca-Cola vor avea ocazia sa-si imbogateasca colectiile, achizitionand obiecte si accesorii veritabile din lumea Coca-Cola, precum si sa-si personalizeze sticle Coca-Cola cu propriile fotografii sau sa se bucure de zonele de relaxare, unde atmosfera va fi intretinuta de DJ locali cunoscuti. In plus, ei vor putea admira expozitia Second Life, ce prezinta sticle Coca-Cola reimaginate de cei mai originali fani.

Lansarea Coca-Cola POP-UP STORE a avut loc miercuri, 17 iunie, si a fost marcata de un eveniment la care au luat parte vedete, jurnalisti, bloggeri si parteneri. Amplasat in Piata Universitatii, Coca-Cola POP-UP STORE va fi deschis pentru public in fiecare zi din perioada 18 – 24 iunie, intre orele 10:00 si 21:00.

„Coca-Cola este unul dintre brandurile care au reusit sa creeze o legatura emotionala puternica cu oamenii din intreaga lume. POP-UP STORE este un proiect dedicat fanilor Coca-Cola, pe care ii invitam sa se bucure de aceasta experienta unica pana pe 24 iunie, in Piata Universitatii!” – Petre Sandru, Market Operations Director Coca-Cola Romania si Moldova

Sub sloganul Orasul tau a stiut mereu reteta fericirii, parte din experienta Coca-Cola POP-UP STORE, curtea Muzeului Municipiului Bucuresti gazduieste o expozitie de imagini din istoria Coca-Cola. Tot aici, pe 18, 20 si 21 iunie, trecatorii sau vizitatorii care se vor simti inspirati de expozitia Second Life vor putea participa la ateliere de pictat pe sticle Coca-Cola.

De-a lungul timpului, Coca-Cola a oferit oamenilor din intreaga lume momente unice de fericire. Sambata, 20 iunie, incepand cu ora 19:30, un astfel de moment, dedicat tuturor bucurestenilor, va fi concertul Deliei, care ii va incanta pe ascultatori cu cele mai cunoscute melodii ale sale.

—————————————–
Despre Compania Coca-Cola

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, ce le ofera consumatorilor peste 500 de marci de bauturi racoritoare carbogazoase si necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, recunoscuta ca fiind una dintre cele mai valoroase marci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri in valoare de 20 de miliarde de dolari, printre care se numara Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apa vitaminizata, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA si Del Valle.
La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numarul 1 de bauturi carbogazoase, cafea ready-to-drink si sucuri de fructe si nectaruri. Avand cea mai mare retea de distributie de bauturi racoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de tari se bucura de bauturile companiei, consumul depasind 1,9 miliarde de portii pe zi.
Avand in vedere angajamentul sau de dezvoltare a unor comunitati durabile, compania noastra este centrata pe initiative care contribuie la protejarea mediului inconjurator si conservarea resurselor, incurajarea unui stil de viata activ si echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajatii nostri si promovarea dezvoltarii economice a comunitatilor unde ne desfasuram activitatea. Impreuna cu partenerii nostri de imbuteliere, suntem in top 10 angajatori, avand peste 700.000 de angajati care fac parte din Sistemul Coca-Cola.
In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau, Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania.
Pentru mai multe informatii legate de companie va rugam sa vizitati site-ul www.thecoca-colacompany.com, blogul www.coca-colablog.com sau sa ne urmariti pe Twitter la adresa www.twitter.com/CocaColaCo si LinkedIn, la adresa www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.