fbpx

UNTOLD Festival premiaza elevii cu rezultate bune la BAC

de

Elevii eminenti care promoveaza Bacalaureatul cu nota finala 10 merita sa vina la UNTOLD! De aceea, UNTOLD Festival ii premiaza cu abonamente gratuite la cel mai asteptat festival al anului 2015 in Romania. Mai mult, totii elevii care promoveaza examenul vor fi recompensati cu abonamente la pret special: doar 199 lei plus taxe in reteaua Eventim.ro.

Examenul de bacalaureat, cel mai important test la nivel national, va evalua anul acesta competentele si pregatirea a peste 169.000 de absolventi de liceu, potrivit unei centralizari a Ministerului Educatiei.
„Multi tineri doresc sa ajunga la UNTOLD Festival, cel mai asteptat eveniment de anul acesta in Romania. Astfel ca, ne-am propus sa le oferim un motiv in plus pentru a invata sarguincios. Performanta trebuie incurajata si motivata, de aceea, toti cei care obtin nota finala 10 la BAC vor avea intrarea gratuita la UNTOLD, iar cei care promoveaza examenul au acces la reduceri substantiale la festival. Le uram tuturor succes la examene si ii asiguram ca ii asteapta 4 zile memorabile si o vacanta frumoasa si binemeritata la Cluj!’’ spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.
Ambitia, orele de invatatura si eforturile de a promova examenul de Bacalaureat cu nota maxima sunt rasplatite de UNTOLD Festival cu abonamente la cel mai asteptat festival al verii, pentru a le oferi absolventilor eminenti de liceu o experienta de neuitat intre 30 iulie si 2 august, in Capitala Europeana a Tineretului 2015!
“Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeana a Tineretului este un program pentru toti tinerii din Romania, cu atat mai mult, suntem onorati sa ii avem alaturi pe cei mai buni elevi din tara. In fiecare luna din 2015, la Cluj se desfasoara o varietate, fara precedent, de evenimente, activitati, proiecte studentesti si de tineret si suntem convinsi ca odata ce cunosc Clujul, o parte semnificativa dintre viitorii studenti il vor alege si pentru anii ce urmeaza.” a declarat Vlad Pop, Presedintele Federatiei SHARE Cluj-Napoca.
Elevii care trec examenul de Bacalaureat sunt asteptati la Cluj-Napoca cu peste 80 de ore de muzica si buna dispozitie, atmosfera unica de festival, personaje de basm reintrepretate si cele mai sonore nume din industria muzicala mondiala a muzicii:
• electro-dance-music AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, ATB, Duke Dumont, Fedde le Grand, AronChupa, Cazzette, Lost Frequncies, Michael Calfan, Radio Killer, Sunnery James & Ryan Marciano, Third Party, Tujamo.
• hip-hop & live performances: WU-TANG CLAN, DJ Premier, Tinie Tempah, Jeru the Damaja, live performaces: John Newman, Gramatik, Gentleman, Patrice, Pedulum dj set & MC Verse, Tom Odell, Wilkinson, Akua Naru, Alexandrina, Argatu, Bondax, Club Des Belugas, Crazy P, Fatman Scoop, Foreign Beggars, Mala, Moonlight Breakfast, Mr Goju, Mr Woodnote-Lil Rhys & Eva Lazarus, Nightmares on Wax, Onra, P Money, raku & DJ Marwan, Silent Strike, Subcarpati, Suie Paparude, The Bug & Flow Dan.
• House & Techno: Adam Beyer, John Digweed, Lee Burridge, Livio & Roby, Nic Fanciulli, Sasha, Sharam, Satoshi Tomiie, Alexandru Jijianu, Dense & Pika, Maribou State, Nu Zau, Parra for Cuva, Pedestrian, Virgil.
• Retro: Boney M, Culture Beat, Mr. President.
Toti cei care dau examenul de bacalaureat anul acesta pot gasi mai multe detalii despre campanie si despre modalitatea de intrare in posesia premiilor, pe www.untoldfestival.com/bac2015.

Despre UNTOLD
UNTOLD Festival, se va desfasura in perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca si va aduce pentru prima data in Romania, pe aceeasi scena, patru dintre cei mai indragiti artisti electro-dance-music din intreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA si DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artisti internationali si nationali, dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.
Ultimele abonamente, pana la pragul de 35.000, pentru UNTOLD Festival ce asigura accesul la evenimente in toate cele 4 zile, mai sunt disponibile in reteaua Eventim.ro ?i la partenerii festivalului din Cluj-Napoca ?i din tara, la urmatoarele preturi:
– 289 lei plus taxe in reteaua Eventim.ro – Abonament Early General Access
– 449 lei plus taxe in reteaua Eventim.ro – Abonamentul VIP
– 338 lei plus taxe in reteaua Eventim.ro – Abonament + Cazare Camping
Bilete pentru fiecare zi de festival sunt disponbilile la pretul de 129 lei + taxe in reteaua Eventim.ro.
UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeana a Tineretului, organizat de Federatia SHARE Cluj-Napoca in parteneriat cu organizatia Student Plus, fondator al Federatiei SHARE Cluj-Napoca.
UNTOLD Festival este sustinut de:
Partener Principal: URSUS
Partener Oficial: Banca Transilvania, Banca Oamenilor Intreprinzatori
Powered by: Absolut
Brought to you by: Coca-Cola
Sponsori: Durex, Nescafe,
Mobility Partner: HTC
Charged by: EuroGsm
Partener institutional: Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj
Sustinut de: Cinema City
Shopping Partner: Iulius Mall & Palas
VIP AREA provided by: Fratelli Group
Partener Print: PMA Invest
Inspired by: Daisler Print House
Partener Special: HaHaHa Production
Partener Travel: Wens Tour

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.