fbpx

Comedianţi din UK în premieră la Bucureşti: London Comedy Night pe 25 februarie la The Hub

de

 

Pe 25 februarie clubul The Hub devine, pentru o seară, casa umorului englezesc! Patru dintre cei mai apreciaţi comedianți din circuitul de stand-up al Marii Britanii prezintă pentru prima oară la Bucureşti “London Comedy Night” – un show de două ore la care se va râde pe săturate. John Robertson, Maria Shehata, Dylan Gott şi Masud Milas vă aşteaptă la un show alert şi actual, la care distracţia este garantată.
Bilete pentru London Comedy Night costă 40 de lei şi sunt disponibile online pe myticket.ro, iabilet.ro şi bilete.ro, iar în format fizic se găsesc în oficiile Poştei Române, magazinele Germanos, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, Magazinul Muzica, reţeaua de magazine Uman, Senia, IQ Box, agenţiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1 şi la automatele Zebra Pay.

Despre protagonist:

John Robertson este co-prezentatorul emisiunii ”Videogame Nation”, a postului de televiziune ”Sky” și scrie pentru VICE, The Huffington Post, SBS Comedy sau The List. Emisiunea lui, ”A Nifty History of Evil” a câștigat premiul ”Critic’s Choice” la Festivalul de Comedie “Wild West”,și a reușit să înființeze un cult în Marea Britanie, iar asta l-a adus pe prima pagina a BBC News. John este active pe scena de stand up comedy de la 17 ani şi a intrat în atenția publicului începând cu anul 2003, când a participat la Australian Idol și a reușit să imite foarte bine un atac de apoplexie, în direct, la o televiziune națională.
Aprecieri din presă:
“A splendid comedy beast” – Kate Copstick, The Scotsman
“if your tastes run to the dark, you must see this show “– British Comedy Guide
“Brilliant, bemusing and bloodthirsty” – Metro
”he strides onto the stage giving precisely zero fucks”- The Skinny
”a triumph” – Herald Sun

Maria Shehata este o comediantă premiată, de etnie Egipteană-Americană, născută și crescută în Columbus, Ohio. A câștigat premiul pentru ”Cel mai bun comediant” în cadrul ” Hollywood Festival of New Cinema”, serialul ei de pe Internet ” My Super-Overactive Imagination”, a câștigat premiul pentru ”Cea mai bună comedie” în cadrul ” Miami Web Fest”. Show-ul ei de stand-up-ul ei a fost difuzat și în Comedy Central’s “The Watch List”, Showtime’s “Bridging the Gap” şi Nuvo TV’s “Stand Up and Deliver”
În prezent, Maria se află în turneu și în același timp regizează un documentar numit ”United Ladies of Comedy”, despre comediantele de sex feminin din lume.
Aprecieri din presă:
“Maria Shehata has a Janeane Garafalo type swagger to her, both funny and entertaining.” – LA
Times

Dylan Gott a făcut o impresie foarte bună într-un interval scurt de timp, în circuitul canadian de stand-up. A fost nominalizat la râvnitul premiu ”Canadian Comedy Award” și a fost selectat să participe la prestigioase festivaluri de comedie cum ar fi ”Just For Laughs” , ”Icebreakers” sau ” North By Northeast.” Are numeroase apariții la televiziuni și radio-uri din Canada. A deschis show-urile artiștilor preferați de la Comedy Central, precum Todd Barry, Todd Glass, Brian Posehn, The Sklar Brothers and Joe Rogan.
Aprecieri din presă:
“Delightfully Bizarre” – AV Club
“Major Revelation” – Now Magazine
“Weird Creep” – Chortle
“a modest vibe with flashes of anger lurking beneath” – Now Toronto

Masud Milas este un stand up comediant care vine tare din spate și care performează în cluburi din Londra și Marea Britanie. Cunoscut sub numele de “super chilled out” de către revista Time Out, Masud a deschis show-ul lui Stephen K Amos din recentul turneu și este comediant rezident în popularul club Angel Comedy Club.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.