fbpx

Complexul Jardin, o destinație a relaxării și deliciilor culinare

de

Credeați poate că nu există un restaurant aflat în mijlocul naturii, dar care să fie, totuși, chiar în București? Complexul Jardin este o oază de liniște la care poți ajunge foarte ușor, intrând vizavi de Mobexpert Outlet Pipera, de pe Strada Petricani, apoi mai conduci aproximativ 800 metri, fiind ghidat de indicatoare, și, imediat ce ai virat dinspre şosea, ai ajuns și vei simți din prima clipă atmosfera plăcută, relaxantă, primitoare. Complexul Jardin dispune de cinci saloane de evenimente din cadrul grupului Jardin des Merveilles (mai multe detalii poți găsi pe www.phb-events.ro ), două restaurante à la carte şi o zonă de minigolf adresată atât copiilor, cât şi adulţilor.

Amplasat pe malul unui lac, MetaFish, unul dintre restaurantele à la carte care se va deschide curând, este un restaurant rustic pescăresc, totodată modern, unde vei putea degusta preparate din peşte proaspăt pregătite pe conceptul de “casual fine dining”. Mănânci bine într-un ambient relaxat, căci aceasta este politica locului. Multe familii caută un loc unde copiii se pot juca pentru ca părinţii să se poată relaxa, iar MetaFish promite că nimeni nu va fi lăsat deoparte. Restaurantul poate fi o alegere minunată şi pentru cei care vor să-și încarce bateriile în pauză de masă, căci se află la o aruncătură de băţ de majoritatea office building-urilor din zonă. Restaurantul are o bucătărie open space, condusă de un chef bucătar care va fi şi managerul locaţiilor, cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul Horeca din Statele Unite, Thailanda, Europa de Est şi de Vest. Așa că vitrinele cu “peştele zilei” şi priveliştea de vacanţă te vor face să vrei să vii şi să revii ori de câte ori ai ocazia.

MetaMeat, cel de-al doilea restaurant à la carte, este fostul restaurant Siegfried aflat în trecut în zona Regiei, iar MetaMeat te va delecta în continuare cu specialitatea casei, ciolan crocant a cărui reţetă au testat-o timp de opt luni până le-a ieşit perfect, cu coastele delicioase şi aripioarele picante, dar și cu coaste americane cu sos barbeque sau aripioare cu sos de miere şi muştar. Cu siguranță meniul trebuie testat și, în mod categoric, apusurile reflectate pe luciul apei sunt deosebit de frumoase când le privești de pe terasa restaurantului. Complexul va fi deschis de miercuri până duminică între orele 12-24. Detalii pe www.complexjardin.ro sau pe pagina Complex Jardin, MetaFish și MetaMeat de pe Facebook.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.