fbpx

McDonald’s® a deschis restaurantul cu numărul 102 în România

de

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s® în România, continuă procesul de expansiune la nivel național inaugurând restaurantul cu numărul 102, în București, pe Șoseaua Vitan-Bârzești 7A.

Noul restaurant de tip Drive-Thru, cu un design modern și o suprafață generoasă de aproximativ 400 de metri pătrați, își va întâmpina clienții într-un cadru spațios, cu o capacitate de 98 de locuri la interior și 96 de locuri pe terasă. Acesta este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor. Printre acestea, se numără ecranele digitale de afișare a produselor și kiosk-urile de comandă, care permit clienților să-și personalizeze comenzile și să plătească contactless.

Clienții pot beneficia și de avantajele aplicației McDonald’s®, prin scanarea codului QR la fiecare comandă pentru a accesa ofertele și recompensele, sau folosind funcția Mobile Order & Pay, pentru a comanda înainte să ajungă în restaurant. De asemenea, unitatea are o zonă dedicată pentru livrare, concepută pentru a eficientiza fluxul comenzilor.

„Deschiderea unui nou McDonald’s® în București reprezintă o reafirmare a angajamentului nostru de a fi cât mai aproape de clienți. Fiecare deschidere a unui restaurant înseamnă o investiție în consolidarea echipei noastre, crearea de noi locuri de muncă și oportunități pentru comunitate. Încheiem anul cu 102 de restaurante ca urmare a efortului constant al echipelor noastre în susținerea planului de expansiune la nivel național”, a declarat Valentin Truță, Director General Premier Restaurants România.

Investiția noului McDonald’s® s-a ridicat la peste 12 milioane de lei și reafirmă angajamentul companiei pentru practicile sustenabile. Alături de coșurile de colectare selectivă, noul restaurant dispune de o stație de încărcare pentru mașinile electrice și are integrate panouri fotovoltaice pe acoperiș, pentru consumul propriu.

Clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, pot comanda prin serviciul de McDelivery sau pot lua la pachet, prin linia de Drive-Thru. Restaurantul are, de asemenea, și o cafenea McCafé®, unde oaspeții se pot bucura de oferta bogată de cafele de calitate și deserturi delicioase.

Restaurantul este deschis zilnic, între 07:00 – 24:00 și non stop pe linia de drive.

 

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 102 de restaurante în 31 de orașe, dintre care 55 restaurante cu McDrive® și 58 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 185 de restaurante, care oferă și servicii McDrive®, McDelivery și McCafé®, și are 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, iRiparo, Konecranes, McDonald’s®, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.