fbpx

McDonald’s® invită cadrele didactice pe 4 octombrie să se bucure de o cafea și un McToast® din partea casei

de

Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, sărbătorită pe 5 octombrie, McDonald’s invită toate cadrele didactice din România să se bucure vineri, 4 octombrie, de o cafea și un McToast din partea casei, în semn de recunoștință pentru munca și devotamentul cu care își desfășoară activitatea. Așadar, toți educatorii, învățătorii și profesorii sunt așteptați în toate restaurantele din țară, inclusiv la McDrive, pentru a savura o băutură caldă și un McToast.

Cadrele didactice vor putea alege între o cafea Americano de 180 ml, Cappuccino de 200 ml sau un Espresso de 60 ml, alături de un sandviș McToast, oferta fiind disponibilă în intervalul orar 06:00-22:00, în funcție de programul fiecărui restaurant și în limita stocurilor.

Este al treilea an în care desfășurăm această campanie specială, dedicată tuturor cadrelor didactice din România. Prin acest gest simbolic, vrem să le mulțumim pentru contribuția lor și să le oferim un început de zi plin de energie sau un moment de pauză, în semn de recunoștință”, a spus Elena Goți, Director de Comunicare Premier Restaurants România.

Educația joacă un rol esențial în dezvoltarea societății, iar munca profesorilor inspiră tinerele generații. Prin această inițiativă, echipa McDonald’s dorește să își arate mulțumirea față de eforturile tuturor profesorilor care fac posibil progresul educațional în România.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 103 restaurante în 31 de orașe, dintre care 56 restaurante cu McDrive® și 63 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 6.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 186 de restaurante, care oferă și servicii McDrive®, McDelivery și McCafé®, și are peste 11.000 de angajați. Peste 85 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 12.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, Konecranes, McDonald’s®, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.