fbpx

”Mi-e pofta sa fac bine”- Un proiect de strangere de fonduri in beneficiul Spitalului pentru Copii Grigore Alexandrescu

de

McDonald’s Romania continua campania nationala „Mi-e pofta sa fac bine!”, initiata in 2012, prin care sustine imbunatatirea serviciilor de diagnostic si tratament din cadrul Spitalului pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti. Astfel, in perioada 18-24 noiembrie, compania doneaza 1 Leu din valoarea fiecarui Big Mac si McChicken (sandvis sau meniu) pentru achizitionarea unui computer tomograf necesar spitalului.

„Mi-e pofta sa fac bine!” este campania demarata in 2012, pentru a sustine achizitionarea unui computer tomograf necesar diagnosticarii a peste 3.000 de pacienti ai Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti.

“Anul trecut, impreuna cu fiecare dintre angajatii nostri, alaturi de parteneri, persoane publice si consumatorii McDonald’s am reusit sa strangem jumatate din suma necesara pentru a duce la bun sfarsit acest proiect. Ne bazam si acum pe fiecare dintre prietenii nostri; acest demers este posibil numai cu ajutorul lor”, declara Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

“Fundatia Ronald McDonald este parte integranta a spitalului “Grigore Alexandrescu”. Practic, e o componenta esentiala in buna functionare a spitalului nostru. Mai mult, intreaga imagistica speciala, importanta, din spitalul nostru functioneaza datorita ajutoarelor primite de la Fundatie.” a declaratProf.Univ.Dr. Dan Mircea Enescu.

Fundatia pentru copii Ronald McDonald este una dintre cele mai importante organizatii non-guvernamentale din Romania care are ca scop imbunatatirea vietii copiilor aflati in suferinta si a familiilor acestora. Fundatia este finantata prin contributiile consumatorilor McDonald’s in cutiile Fundatiei si prin donatii si sponsorizari ale companiei McDonald’s si partenerilor acesteia.

Evenimentul principal de strangere de fonduri este “McHappy Day” in cadrul caruia angajatii companiei McDonald’s, personalitatile si consumatorii devin purtatori ai mesajului campaniei si sustin proiectul principal al Funda?iei.

Despre Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a fost infiintata in 1998 si este principalul donator pentru cele doua case Ronald McDonald din Timisoara si din Bucuresti care gazduiesc familiile copiilor spitalizati pe durata tratamentelor medicale indelungate. In total, peste 9.000 de familii au fost primite in aceste “Case departe de casa”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s il organizeaza in vederea strangerii de fonduri pentru Fundatia pentru Copii Ronald McDonald.

Incepand cu anul 2013, Fundatia este coordonata de un consiliu onorific, din care fac parte:

Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu”
Prof. Univ. Dr. Margit Serban, directorul sectiei de hemato-oncologie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu”
Dr. Alin Popescu, medic primar de medicina sportiva
Dna. Amalia Nastase, proprietar Eventures
Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s Romania

Despre McDonald’s Romania

McDonald’s este prima si singura companie americana care a deschis un lant de restaurante in Romania. Compania detine 67 de restaurante in 21 de orase – 32 de restaurante in Bucuresti si 35 in restul tarii, primind zilnic peste 140.000 de clienti. McDonald’s are peste 4.000 de angajati in Romania si a fost in fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori romani.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.