fbpx

CONCURS: Trimite o povestire pe tema primei întâlniri și câștigă o consultație care își va schimba viața!

de

ÎNSCRIE-TE LA CONCURS, PENTRU UN PREMIU NEPREȚUIT!

Pe adresa de e-mail mareadragoste@revistatango.ro trimite până pe 20 iunie la ora 24.00 o povestire cu tema “Când m-a văzut prima dată…”, care să aibă, la alegere, între 500 și 5000 de caractere cu spații. Povestirea trebuie să aibă ca punct de reper ideea unei prime întâlniri, a unei prime impresii, a unui prim impact pe care l-a avut (sau nu l-a avut) apariția ta la o întâlnire importantă – de business, de dragoste, de prietenie – pentru viața ta.

Cea mai impresionantă povestire va fi premiată cu o consultație personalizată de POSITIVE PRESENCE, via SKYPE, cu însăși Laurel Herman, creatoarea conceptului revoluționar care a influențat prezența oamenilor de afaceri și a vedetelor din întreaga lume. De asemenea, povestirea ocupantă a locului întâi va fi publicată în ediția de iulie-august a revistei Marea Dragoste – revistatango.ro.

Toate povestirile intrate în competiție vor fi publicate pe site-ul www.revistatango.ro la secțiunea Cititoare-Scriitoare, iar cele trei finaliste vor primi premii suplimentare pe care le vom anunța ulterior.

Categorii:
Concurs

Comentarii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.