fbpx

Costel Busuioc a picat la BAC, cu nota 1,2 la romana

de

Tenorul Costel Busuioc, devenit celebru dupa ce, in 2008, a castigat concursul muzical “Hijos de Babel”, din Spania, unde era plecat la munca, a picat examenul de bacalaureat, potrivit stirileprotv.ro.

Costel Busuioc, care a urmat Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Constanta, a obtinut nota 1,2 la limba si literatura romana, 4,2 – la istorie si 5,1 – la geografie, fiind declarat respins, precizeaza site-ul stirileprotv.ro, care citeaza presa din Constanta.
Costel Busuioc a devenit celebru si a inceput o cariera muzicala dupa ce, in primavara lui 2008, a castigat concursul muzical “Hijos de Babel”, din Spania, unde era plecat la munca. Imediat dupa castigarea premiului, el a semnat un contract cu Sony BMG.
In tinerete, cel supranumit “Pavarotti din Banat” a pazit oi, apoi a spalat vagoane in Gara de Nord din Timisoara si a lucrat ca maseur la un azil. Dornic sa asigure familiei sale un trai normal, Costel Busuioc a plecat in Spania, unde a muncit ca zidar.
Fascinati de vocea lui, prietenii l-au sfatuit sa mearga la concursul “Hijos de Babel”, difuzat de televiziunea nationala spaniola, RTVE, competitie care i-a adus consacrarea.

CONSTANTA (MEDIAFAX) –

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.