fbpx

Courtney Love a pierdut controlul asupra drepturilor asociate numelui si imaginii lui Kurt Cobain

de

Courtney Love a pierdut controlul asupra drepturilor de autor asociate fostului ei sot Kurt Cobain, in favoarea fiicei sale, Frances Bean Cobain, unicul copil al cuplului.

Potrivit unor documente legale, publicate in premiera de site-ul The Fix.com, Frances Bean Cobain a devenit persoana indreptatita prin lege sa managerieze drepturile de nume si imagine asociate tatalui ei, fostul solist al trupei Nirvana.

In aceste documente se afirma ca Love, care a rupt relatiile familiale cu fiica sa in 2009, a fost de acord sa renunte la functia de manager al companiei End of Music Llc. – compania care administreaza banii generati de numele si imaginea rockerului Kurt Cobain – in anul 2010.

Aceasta decizie a fost luata dupa ce Courtney Love a primit un imprumut de 2,75 milioane de dolari din partea fondului care administreaza averea fiicei sale.

Frances Bean, in varsta de 19 ani, detine 37% din compania care administreaza averea lasata de tatal ei.

Cantareata Courtney Love a avut probleme cu justitia de mai multe ori in ultimii ani, din cauza problemelor legate de droguri si a incalcarii termenilor regimului de libertate conditionata care i-a fost impus. In decembrie 2009, ea a pierdut custodia asupra fiicei sale, Frances Bean.

Nirvana a fost una dintre cele mai populare trupe americane de rock alternativ din anii ’90, vanzand peste 60 de milioane de albume. Pe 5 aprilie 1994, solistul si liderul trupei, Kurt Cobain, dependent de heroina, s-a sinucis in locuinta lui din Los Angeles. Trupul neinsufletit al artistului a fost descoperit abia trei zile mai tarziu.

Courtney Michelle Love, nascuta pe 9 iulie 1964, este o cantareata de muzica rock si actrita americana, nominalizata la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul “Scandalul Larry Flynt” (1996). Love a devenit celebra in urma mariajului sau cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar si ca solista a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love “cea mai controversata femeie din istoria muzicii rock”.
 

MEDIAFAX

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.