fbpx

Actorul australian Hugh Jackman a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles

de

Actorul australian Hugh Jackman a primit, joi, o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, cu doar cateva zile inainte de lansarea in Statele Unite a filmului “Les Misérables”, noua versiune cinematografica a musicalului omonim, in care artistul interpreteaza personajul Jean Valjean.

In timpul ceremoniei de dezvelire oficiala a stelei de pe Hollywood Boulevard, Hugh Jackman a tinut un discurs, in care a vorbit despre copilaria lui saraca petrecuta la Sydney si le-a multumit fanilor care au asistat la eveniment.

 

Steaua dedicata starului australian este cea de-a 2.487-a de pe Walk of Fame.

 

Tot joi, Hugh Jackman a fost nominalizat la Globul de Aur la categoria “cel mai bun actor intr-un film – comedie/ musical”, pentru rolul din “Les Misérables”. Gala premiilor Globul de Aur 2013 va avea loc pe 13 ianuarie, la Los Angeles.

 

Hugh Jackman, castigator al unui premiu Tony pentru rolul din “The Boy From Oz”, are reputatia unui actor talentat, care a fost distribuit in roluri diverse, in filme de actiune, precum “Cod de acces: Swordfish”, franciza “X-Men” si “Van Helsing”, sau romantice – “Australia” (2008). Actorul a mai putut fi vazut in “Prestigiul”, “Fantana” si in “Bomba zilei/ Scoop”, de Woody Allen, unde a jucat alaturi de Scarlett Johansson. Nascut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994. In 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata, iar in 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

MEDIAFAX

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.