fbpx

Crăciunul acesta ai tot ce ai visat, plus ceva neașteptat

de

Până pe 24 decembrie, Băneasa Shopping City derulează campania de Crăciun cu mesajul Tot ce ai visat, plus ceva neașteptat, în cadrul căreia sunt pregătite o mulțime de suprize pentru toți clienții centrului comercial.

Magia sărbătorilor de iarnă ne îndeamnă să visăm, să dăruim cu drag cadoul mult visat, dar și să îndrăznim, să credem. Astfel, în colaborare cu partenerii noștri, ne-am gândit să fim mai curajoși decât în alți ani și să îndeplinim cât mai multe dorințe celor aflați în căutarea unor cadouri deosebite care pot deveni chiar amintiri unice.” a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Băneasa Shopping City.

Astfel, clienții care au cumpărat din Băneasa Shopping City cadouri pentru cei dragi până pe 19 decembrie, de minim 50 lei folosind cardul Mastercard Premium, sunt așteptați de spiriduși pentru împachetarea și livrarea cadourilor în mod gratuit, oriunde în România. Zona special special amenajată se află la parter, lângă magazinul Zara.

Mai mult, până pe 19 decembrie, Băneasa Shopping City îndeplinește dorințele de Crăciun clienților săi pe website-ul Baneasa.ro. Astfel, aceștia sunt invitați să dezvăluie ce își doresc, iar Băneasa Shopping City le poate îndeplini dorințele. La finalul campaniei, vor fi extrași fericiții câștigători, iar pe lângă aceste premii, vor mai exista și premii surpriză, săptămânale.

Pentru a participa, clienții trebuie să înscrie dorințele la standul special amenajat din Băneasa Shopping City, dar și online, pe baneasa.ro/dorinte, unde pot să inscrie orice bon de cumpărături eliberat până la data de 19 decembrie, de unul dintre magazinele aflate în centrul comercial.

Și pentru că un cadou atrage atenția prima dată prin felul în care este dăruit și împachetat, clienții care cumpără cadouri din centrul comercial până la data de 24 decembrie sunt așteptați în zonele special amenajate (Feeria vis-à-vis de Carrefour și în mall în fața magazinului Zara), unde spiridușii lui Moș Crăciun le vor împacheta cu îndemânare, gratuit.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Băneasa Shopping City va fi deschis până la ora 19.00 pe 24 decembrie (Grand Cinema până la ora 18.00), iar pe 25 decembrie va fi închis, exceptând Grand Cinema și Maxfun, care vor avea program scurt, de la 15.00 la 23.45.

Pe 31 decembrie, programul de funcționare va fi până la ora 18.00, iar în Grand Cinema până la ora 16.00. Pe 1 ianuarie 2019, doar Grand Cinema si Maxfun vor fi deschise, în intervalul 16.00 – 23.45.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook Băneasa Shopping City și pe Băneasa.ro.

***

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.