fbpx

Cu MatePad T8 totul devine mai rapid și mai accesibil în sesiunile de gaming

de

Jocurile sunt o activitate importantă din viața copiilor și adolescenților pasionați de tehnologie. Prin sesiunile de gaming, se relaxează, interacționează virtual cu cei care împărtășesc aceleași pasiuni și își dezvoltă diverse abilități. Este important însă ca timpul pe care îl petrec conectați în fața ecranului dispozitivului de pe care să joacă să nu fie foarte mare. În plus, tehnologiile de ultimă oră, care protejează vederea, reprezintă un aspect important care trebuie luat în calcul atunci când aceștia sunt în căutarea unui gadget potrivit.

De ce are nevoie un adolescent pentru a se bucura de sesiuni sănătoase de gaming?

Pe lângă abilitățile tehnologice cu care oricum sunt înzestrați, adolescenții au nevoie și de un gadget potrivit, care să îi ajute să se bucure de o experiență plăcută. Un ecran mare, o baterie generoasă, care să nu îl abandoneze exact în momentul în care obțin cel mai mare scor și o viteză de procesare puternică sunt printre principalele aspecte pe care un adolescent le-ar pune pe lista beneficiilor pe care trebuie să le bifeze un tovarăș inteligent, numai bun pentru gaming. Cât despre părinți, aceștia ar numi, cu siguranță, tehnologiile de protecție ale privirii și opțiunea de control parental, cu care pot gestiona timpul petrecut de copii în fața jocurilor.

Există oare un dispozitiv care să îndeplinească și dorințele adolescenților, dar și pe ale părinților? Da. Este vorba despre Huawei MatePad T8, tableta ușoară și accesibilă, ajunsă recent pe piața din România.

Proiectată pentru a suporta o gamă variată de scenarii de învățare, productivitate și gaming, tableta dispune de un procesor octa-core, iar frecvența principală este de până la 2,0 GHz, ceea ce crește considerabil viteza de procesare a tabletei. Astfel, utilizatorii se pot bucura de sesiuni de joc fără întreruperi. What a joy!

Nevoia constantă de încărcare a bateriei, despre care aminteam și mai sus, poate strica dispoziția de joc. Compania înțelege acest issue cu care se confruntă adolescenții și vine în întâmpinarea lor cu o baterie de 5100 mAh, de înaltă capacitate. Prin urmare, tableta suportă până la 12 ore de redare video continuă sau până la 600 de ore de standby cu ecranul oprit.

Capcanele unui joc pot apărea oriunde, așa că este important să vezi toate detaliile, chiar și pe cele mai mici. Huawei MatePad T8 are rame laterale de 4,9 mm și un raport ecran-corp de 80%, astfel că ecranul nu îi pune nicio dificultate utilizatorului în a explora universul jocului pe o suprafață de afișaj generoasă.

Acum că adolescenții au bifat lista tehnologiilor de care au nevoie, este rândul părinților să afle care sunt beneficiile tabletei. Huawei MatePad T8 dispune de aplicația Kids Corner pentru control parental și patru moduri de protecție a ochilor, pentru o experiență de utilizare confortabilă și sigură. Astfel, aceștia pot gestiona atât conținutul, cât și timpul de acces al copiilor în aplicațiile de gaming. Și mai important, aceștia au siguranța că tableta pe care cei mici o folosesc are grijă de privirea lor.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.