fbpx

Noul Huawei MateBook X Pro disponibil pe piața din România

de

Noul notebook vârf de gamă Ultra FullView redefinește inteligența mobilă și capacitatea de interconectare cu alte dispozitive, oferind utilizatorilor o nouă experiență fără limite.

 

Noul Huawei MateBook X Pro, un notebook vârf de gamă ultra-subțire, ilustrează designul și măiestria reprezentative pentru HUAWEI. Inovațiile în ceea ce privește ecranul touch Ultra FullView, consumul de energie, performanța și conectivitatea pentru toate scenariile le permit consumatorilor să rămână productivi oricând și oriunde.”, a declarat Wang Yinfeng, President of PC and Tablet Product Line, Huawei Consumer Business Group. „Estetica premium, tehnologia inovatoare și inteligența sunt încorporate în ADN-ul seriei MateBook X Pro, iar cel mai recent dispozitiv din categorie ilustrează cu succes acest lucru. Este un dispozitiv portabil, fiind cel mai puternic și inteligent dispozitiv pentru toate scenariile. De aceea, abia așteptăm disponibilitatea acestuia în rândul consumatorilor.”, a completat acesta.

 

În 2018, HUAWEI a lansat Huawei MateBook X Pro, primul notebook FullView. Combinând portabilitatea extremă, un display FullView premium, performanță de ultimă oră și conectivitate inteligentă, primul Huawei MateBook X Pro a anunțat era notebook-urilor cu ramă îngustă și a reprezentat un punct de reper pentru începutul ascensiunii HUAWEI în segmentul PC.

Experiență Ultra FullView uimitoare

Huawei MateBook X Pro este special conceput pentru utilizatorii business și creatorii de conținut profesioniști, utilizatori experimentați care își doresc o calitate ridicată a vieții și a dispozitivelor pe care le folosesc. Noul Huawei MateBook X Pro este dotat cu un design unibody metalic prelucrat CNC, cu finisaj premium, care conferă exteriorului o senzație plăcută la atingere. Huawei MateBook X Pro este disponibil în variantele de culoare Mystic Silver, Space Grey și noul Emerald Green, care vine într-un finisaj verde, discret, care îmbracă elegant șasiul. Capacul modelului Emerald Green este scos în evidență prin logo-ul HUAWEI auriu, care îi oferă un aspect clasic. Cel mai recent notebook vârf de gamă HUAWEI este cu adevărat portabil. Are doar 14,6 mm grosime și cântărește 1,33 kg[1], ceea ce îl transformă în dispozitivul perfect pentru orice profesionist care apreciază mobilitatea și productivitatea.

 

Utilizând capabilitățile de design de top în industrie, HUAWEI a creat ecranul Ultra FullView. Datorită ramelor subțiri, ecranul Ultra FullView atinge un raport ecran-corp[2] impresionant, de 91%. Mai mult, pentru acest model, HUAWEI adoptă un raport de aspect 3:2 neconvențional pentru ecran, care este mult mai potrivit pentru productivitate și crearea de conținut față de ecranele late obișnuite.

 

Ecranul Ultra FullView este un panou LTPS de 13,9 inci care suportă o rezoluție până la 3K (3000×2000) și 100% din gamutul de culori sRGB. Culorile bogate și rezoluția 3K aduc conținutul la viață, oferind o experiență de divertisment mai captivantă ca niciodată. În plus, ecranul oferă tehnologia Fingers Gesture Screenshot[3] multi-touch cu 10 puncte de atingere pentru a le oferi utilizatorilor un mod nou și mai intuitiv de a interacționa cu dispozitivele lor.

 

Performanța excepțională generează productivitate maximă

Huawei MateBook X Pro întruchipează cele mai noi inovații în materie de notebook-uri. Ușor și portabil, oferă performanțe fără compromisuri, cu un procesor Intel® Core™ i7-10510U de a 10-a generație și i5-10210U. Dotat cu NVIDIA® GeForce® MX250 care rulează pe 2 GB GDDR5, noul Huawei MateBook X Pro oferă o experiență fluidă în fiecare scenariu, de la editare grafică și video, la jocuri și conținut multimedia. În ceea ce privește răcirea, cel mai recent notebook integrează un sistem de răcire inteligent care trece în mod dinamic în modurile activ și pasiv pentru o performanță de răcire eficientă și silențioasă. Cele două ventilatoare HUAWEI Shark Fin Fans 2.0 dispun de lame mai mari, pentru a produce o ieșire de aer mai mare. Noul laptop oferă și o tehnologie inteligentă de filtrare, care asigură monitorizarea temperaturii sistemului în timp real, optimizând astfel ventilatorul pentru operațiuni mai silențioase.

 

Pe lângă faptul că facilitează productivitatea, Huawei MateBook X Pro este echipat cu difuzoare cvadruple, aducând o experiență sonoră excepțională și un sunet impresionant, care oferă o experiență captivantă utilizatorului. Acesta va simți că se află în mijlocul acțiunii, bucurându-se în același timp de divertisment mobil pe Huawei MateBook X Pro în timpul său liber.

 

În plus, Huawei MateBook X Pro este dotat cu o baterie puternică de 56Wh[4]. Împreună cu modurile de economisire a energiei de la HUAWEI, utilizatorii se pot bucura de autonomia bateriei pe parcursul întregii zile, fără conexiune la vreun cablu de alimentare.

 

Notebook-ul este livrat cu un adaptor portabil tip C de 65 W, care poate fi utilizat cu o serie de ieșiri de încărcare. Pe lângă utilizarea adaptorului de alimentare pentru încărcarea laptopului, acesta suportă și HUAWEI SuperCharge pentru anumite telefoane[5]. Cu acest adaptor de alimentare, laptopul poate fi încărcat rapid oriunde.

 

Cei care se deplasează des vor fi încântați să știe că noul Huawei MateBook X Pro suportă Wi-Fi rapid, ceea ce îi permite să aibă o mai bună recepție a semnalului și să ofere o conectivitate mai stabilă ca niciodată. Bluetooth 5.0 de pe ultima versiune a vîrfului de gamă MateBook are viteze mai rapide de transmitere a datelor, cu o acoperire mai largă a semnalului și o capacitate de difuzare mai puternică față de modelul anterior. Astfel, noul notebook se poate conecta de la o distanță mai mare, cu semnale mai stabile.

 

Interconectare inteligentă pentru toate scenariile: Huawei Share

Laptopurile viitorului vor fi mai inteligente, mai eficiente și mai conectate. În acest sens, HUAWEI vine cu noi inovații pentru toate scenariile și oferă o experiență interactivă care integrează perfect laptopul și telefonul. De asemenea, dispozitivele HUAWEI suportă Multi-screen Collaboration[6], o funcție a Huawei Share.

 

Multi-screen Collaboration permite nu numai transferul de fișiere între laptop și smartphone, ci și o colaborare perfectă între aceste două dispozitive. Bazându-se pe capabilitatea de procesare puternică și capabilitățile de bază ale MateBook, HUAWEI a reușit să elimine obstacolul dintre arhitectura de bază a sistemelor Windows și Android, profitând de întregul lor potențial printr-o conectare perfectă între ele. În același timp, accesoriile pentru laptop cum ar fi tastatura, camera, microfonul și mouse-ul pot fi acum utilizate ca periferice ale smartphone-ului, oferind o experiență de utilizare mai bună. Laptopul este capabil să partajeze cu telefonul aplicații de birou mai avansate pentru a dezvălui o nouă experiență de birou care include telefonul, pentru un mediu de lucru mult mai sigur și mai confortabil.

 

Ca pionier în inovația dispozitivelor inteligente, HUAWEI și-a aplicat expertiza tehnologică în noul Huawei MateBook X Pro pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare. Tehnologii care marchează o premieră în industrie, precum butonul de pornire cu amprentă digitală și camera integrată oferă o experiență confortabilă și unică. Prima le permite utilizatorilor să se autentifice rapid pe dispozitiv, iar cea de-a doua protejează confidențialitatea utilizatorului și maximizează suprafața de afișare.

 

HUAWEI rămâne dedicat segmentului de notebook-uri premium și furnizează o experiență complexă pentru toate scenariile. Compania va continua să integreze inovațiile sale de ultimă generație pentru smartphone-uri în dispoztivele din categoria PC, cu scopul de a îmbunătăți și mai mult experiența utilizatorilor și de a le permite acestora să se bucure de măiestria, inovația și tehnologiile inteligente care caracterizează produsele emblematice.

 

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind peste o treime din populația globală. Compania a înființat până în acest moment 14 centre R&D în Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unități de business ale Huawei și pune la dispoziția clienților smartphone-uri, tablete și PC-uri, accesorii inteligente și servicii cloud. Rețeaua globală Huawei este construită pe baza celor peste 33 de ani de experiență în industria telecomunicațiilor și este orientată spre a oferi tehnologii de ultimă oră consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

[1]Datele provin de la laboratoarele Huawei. Grosimea nu include foot pad-urile și grosimea produsului poate varia. Datele provin de la laboratoarele Huawei. Greutatea reală a produsului poate varia în funcție de configurația produsului, tehnicile de fabricație și metodele de calcul.

[2]Date obținute din laboratoarele Huawei. Raportul ecran-corp este calculat prin împărțirea zonei active (AA) la zona panoului tactil (TP). Raportul efectiv ecran-corp poate varia.

[3]Această funcție este suportată doar pe HUAWEI MateBook X Pro cu versiunea PC Manager 9.1 sau ulterioară și cu driverele aferente

[4]Capacitate nominală

[5]Adaptorul de 65 W este compatibil cu unele telefoane HUAWEI SuperCharge: HUAWEI Mate 30 Pro, HUAWEI Mate 30, HUAWEI P30 Pro, HUAWEI Mate X, HUAWEI nova 5 și HUAWEI nova 5 Pro. Intenționăm să actualizăm curând această listă. Performanțele reale de încărcare pot varia în funcție de sistemul telefonic. Actualizați-vă telefonul la cea mai recentă versiune pentru a obține cea mai bună experiență de încărcare. Adaptorul de 65 W al HUAWEI MateBook X Pro suportă multe standarde de ieșire, inclusiv 5 V/2 A, 9 V/2 A, 12 V/2 A, 15 V/3 A și 20 V/3,25 A. Ieșirea reală variază în funcție de dispozitiv.

[6]Această funcție este suportată doar pe HUAWEI MateBook X Pro cu versiunea PC Manager 10.0.2.99 sau ulterioară și cu driverele aferente. Compatibilă numai cu anumite smartphone-uri HUAWEI cu NFC sau HONOR cu EMUI 10 (sau Magic UI 3.0) sau versiuni ulterioare.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.