fbpx

Cum este sa compui pentru Sofia Intai: Uneori, ii pun fetitei mele episoade si vede inaintea tuturor

de

Kevin Kliesch este un compozitor care in urma cu un an se afla in anonimat. Apoi, a urmat o nominalizare la Emmy pentru muzica pe care a creat-o pentru serialul in care Sofia Intai este personajul principal, iar lucrurile au inceput sa mearga din ce in ce mai bine pentru acesta. Publicul a reusit sa faca astfel cunostinta cu cel care a compus si a orchestrat pentru peste 100 de filme in ultimii 17 ani, inclusive pentru Frozen, Marea Mahmureala sau Tangled. Levin Kliesch a oferit de curand un interviu pentru Media Mikes, in care a vorbit despre munca pe care o depune pentru Sofia Intai, acolo unde melodiile lui ajung de pe micile ecrane in casele familiilor unde fetitele urmaresc atente serialul cu printesa Disney.

“Am lucrat in calitate de compozitor pentru Tangled si in 2010 m-am imprietenit cu scenaristul Sofiei Intai. Dupa ce mi-a ascultat compozitiile, s-a intamplat sa ma recomande celor de la Disney Channel, care cautau un compozitor pentru noul lor serial, Sofia Intai. M-am intalnit ulterior cu intreaga echipa care produce serialul, le-a placut istoricul meu si asa am obtinut ceea ce multi numesc cea mai misto munca din lume”. Nu a castigat premiul Emmy, dar a reusit sa fie identificat de alti multi producatori de filme si seriale animate. La Sofia Intai nu vrea sa renunte, indiferent de ce proiecte i se propun si accepta. Ultimele contracte semnate de Kevin Kliesch? Superman: Unbound si Justice League: War, filme cu totul atipice pentru un barbat care a scris muzica pentru seriale de animatie, asta spre incantarea lui:
“Imi ofera sansa de a compune un stil cu totul diferit de cel de la Disney. Am fost dintotdeauna un fan al filmelor de actiune si mi se pare excelent sa imbin o paleta variata de sunete, iar eroul meu preferat sa fie acompaniat de opera mea. Ti se face pielea de gaina”, a povestit acesta.

Kevin Kliesch refuza sa renunte la Sofia Intai si din cauza faptului ca are o fetita de 6 ani incantata de faptul ca tatal ei scrie muzica pentru serialul pe care il urmaresc toti colegii ei:
“Obisnuieste sa vina la studio si ma intreaba pentru ce episode lucrez. E foarte mandra de mine, pot sa citesc in ochii ei asta. Uneori, ii pun episodul integral. E fericita pana peste masura ca poate sa vada Sofia Intai inaintea tuturor”, a dezvaluit Kliesch.
Din cand in cand, urmareste cu fetita episoadele pe care le-a vazut de sute de ori: “Disney, ce sa faci? E o bucurie pentru copii, este si pentru parinti, ca vor sau nu. Asa ca revad episoade iar si iar. Daca ea e fericita, sunt si eu”.

Daca fetita este fana a serialului Sofia Intai si vrea sa fie o printesa, asemenea ei, intra pe Noriel pentru a comanda produse interesante cu personajul ei preferat. Profita de promotii si fa-ti fetita fericita. Doar la Noriel!

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.