fbpx

Cum te poți bucura la maximum de vară chiar la tine acasă? Top 3 sfaturi utile

de

Poză de Engin Akyurt pe Pexels.com

Vara este cel mai adorat sezon din tot anul deoarece este asociat cu vremea bună, distracția și concediile la mare. Dacă vrei să te bucuri și tu de atmosfera magică a sezonului estival, dar nu ai posibilitatea să călătorești departe de casă, în articolul de azi o să-ți prezentăm câteva sfaturi utile pentru a profita cât mai mult de vremea bună.

Iată 3 modalități prin care poți să-ți transformi curtea într-o oază de relaxare și distracție:

  1.     Dotează-ți curtea cu o piscină

Nu există nimic mai revigorant decât o baie în piscină într-o zi toridă de vară! În prezent, piscina nu mai este un lux și poate fi deținută de oricine își dorește acest lucru. Pe piață găsești numeroase variante de piscine de mărimi și culori diferite, potrivite pentru fiecare buget.

O piscină nu doar că îți oferă posibilitatea de a te răcori, dar poate deveni și centrul distracției pentru familie și prieteni la adunările de weekend sau de la finalul zilei. Pentru ca lucrurile să meargă rapid, intră pe site-ul auchan.ro, alege din gama de piscine și accesorii oferta care ți se potrivește și comandă imediat modelul favorit.

Indiferent de tipul de piscină pe care îl alegi, asigură-te că ai toate echipamentele necesare pentru întreținere (filtre, produse chimice etc.) și că respecți normele de siguranță.

  1.     Creează un colț de relaxare

Un colț de relaxare bine amenajat îți poate transforma complet experiența estivală de la tine din curte. Cu o stare de calm și liniște în gând, imaginează-ți cum ai vrea să arate această zonă. Gândește-te la stilul abordat, decor și tematică.

Odată ce ai pus la punct aceste aspecte, este timpul să cauți piesele propriu zise care vor alcătui această imagine. Investește în mobilier de calitate, cum ar fi șezlonguri, hamace sau balansoare rezistente.

Apoi, nu uita de nevoia de umbră, așa că analizează mai multe modele de umbrele de soare, pergole sau copertine pentru a descoperi ce s-ar potrivi mai bine curții tale. Pentru a completa peisajul creat, este cazul să adaugi și niște perne colorate, pături și covoare de exterior pentru a crea o atmosferă plăcută.

Nu în ultimul rând, iluminatul ambiental va completa perfect această atmosferă relaxantă, permițându-ți să te bucuri de seri magice alături de cei dragi.

  1. Organizează activități de vară

Pentru a te bucura la maximum de acest sezon călduros, implică-te în activități care te readuc aproape de cei dragi și îți aduc o stare de fericire durabilă. O masă în aer liber este întotdeauna o idee bună, așa că adună-ți prietenii și organizează un picnic sau un grătar.

De asemenea, puteți practica un sport împreună precum voleiul pe iarbă sau badmintonul. În cazul în care vrei să petreci timp de calitate singur, poți încerca grădinăritul. Plantează flori, legume sau ierburi aromatice și mai repede decât ai crede te vei putea bucura de roadele muncii tale.

Acestea fiind spuse, bucură-te de frumusețea ultimelor zile de vară chiar din propria curte ținând cont de sfaturile de mai sus. O piscină, un colț de relaxare și câteva sesiuni ocazionale de activități de vară pot fi tot ce ai nevoie pentru un sezon cald pe cinste!

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advert

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.