fbpx

Arnaud DANGAS: Seducția e jocul care ne animă în fiecare zi

de

L-am întâlnit la evenimentul organizat pentru lansarea parfumului Quizas, Quizas, Quizas al casei Loewe în Romånia. Un bărbat frumos, care părea să știe totul nu doar despre parfumuri, ci și despre femei. Am stat de vorbă cu Arnaud DANGAS, International Director Perfumes Loewe, încercând să aflu măcar câteva secrete bune de scos din poșetă la momentul potrivit.

Tango: Ești un bărbat căsătorit și un profesionist al parfumurilor, în același timp. Spune-mi, atunci când ai întâlnit-o pe cea care avea să-ți fie soție, ce rol a jucat parfumul în întâlnirea voastră?

Arnaud Dangas: Cred că parfumului pe care-l purta ea atunci îi datorăm relația noastră de astăzi. Avea un parfum special, de la Guerlain, un parfum care m-a atras ș im-a intrigat totodată, pentru că era un parfum bărbătesc. Si mi-am zis: ce ciudat e că femeia asta frumoasă poartă un parfum de bărbat. Și asta mi-a stârnit interesul. Până azi…

Tango: Din punctul tău de vedere, cât de important este parfumul unei femei pentru cei care o întâlnesc?
ARNAUD DANGAS: Eu cred că două lucruri sunt în egală măsură extrem de importante: Privirea, ochii acelei femei și parfumul. Sigur, contează în general felul ei de a se îmbrăca, înfățișarea, dar parfumul dă acea nuanță unică extrem de importanță.

Tango: Cum trebuie să ne alegem parfumul? De ce trebuie să ținem seama atunci când ne cumpărăm un parfum nou?
ARNAUD DANGAS: Depinde de personalitatea fiecăreia și, mai ales, de cum vrea să se simtă atunci când poartă acel parfum. Să nu uităm că parfumul este un instrument de seducție, unul dintre cele mai eficiente. Avem ca arme ale atractivității personalitatea, privirea, hainele, însă detaliul final este parfumul, dacă toate celelalte au funcționat corect, el ne asigură succesul definitiv. Așa că acest detaliu trebuie ales în funcție de felul în care femeia dorește să fie văzută în acel moment. De exemplu, noul nostru parfum, Quizas, quizas, quizas, este destinat acelei femei căreia îi place și și-a propus să seducă, acelei femei căreia îi place jocul, care are puterea și atitudinea care să-i permită să inițieze un asemenea joc și inteligența de a ști până unde poate să meargă. Pentru că jocul seducției include insinuarea, atitudinea “poate că da, poate că nu”, misterul…

Tango: Nu există posibilitatea ca bărbații să fugă de o femeie atât de puternică și care, pe deasupra, nici nu oferă certitudini?

ARNAUD DANGAS: Seducția e un joc misterios, un joc atrăgător, care te intrigă. Sigur că există și bărbați slabi, care, de teamă să nu piardă, nu intră în joc. Dar, în mod normal, un bărbat puternic și sigur pe el, un posibil partener al acestei femei, își pune întrebarea: Cine e această femeie? Quizas nu e nici un parfum prea tare, nici unul prea ușor, e astfel făcut încât să te facă să vrei să vezi ce găsești dincolo de el.

Tango: Ce fel de parfum ar trebui să poarte el, bărbatul care se lasă atras de femeia misterioasă?

ARNAUD DANGAS: Eu cred că poate merge la sigur cu Solo, parfumul nostru masculin, care îi subliniază îndrăzneala.

Tango: Cum ați reușit să puneți misterul în sticluță? Care sunt ingredientele seducției?

ARNAUD DANGAS: Ca să ajungem la nuanțele acestea senzuale și altfel decât tot ce ai mai întâlnit până acum, am mers complet pe un alt drum decât se merge în mod obișnuit în lumea parfumeriei. De obicei, combini mai multe ingrediente care se potrivesc între ele și creezi un amestec perfect, cu nuanțe mai mult sau mai puțin pregnante. De data aceasta noi am compus un parfum îmbinând elemente care nu s eântâlnesc bine, de obicei, care, până acum, erau considerate a fi în opoziție unul cu celălalt. Și a ieșit ceva complet diferit, neașteptat. Cum spuneam, misterios…

Tango: Cum arată, pentru tine, seducția de fiecare zi?

ARNAUD DANGAS: Acum sunt căsătorit, deci seducția a căpătat alte forme, alte nuanțe decât înainte. Dar nu a dispărut. Seductia e un joc care ne animă în fiecare zi. Când vezi pe cineva trecând pe lângă tine, o femeie frumoasă, o admiri și o privești, așteptând ca și ea să răspundă privirii tale admirative. E doar un joc, durează numai câteva secunde, apoi totul se termină. Dar te animă, îți aduce frumusețe în viață, mergi mai departe cu mai multă putere și îndrăzneală.

Tango: Te-ar deranja dacă ai ști că și soția ta practică același joc?

ARNAUD DANGAS: Sunt sigură că și la ea se întâmplă. Dar sunt convins că și unul și celălat practicăm o seducție inteligentă. Știm că a început și știm că imediat se va termina.

Tango: Care este granița între jocul care animă și acela care stârnește gelozia?

ARNAUD DANGAS: Fiecare stabilește granița asta în funcție de bunul său simț, în funcție de dragoste. Când iubești, știi cât poate merge jocul. De fapt nici nu simți nevoia să mergi mai departe. Depinde de fiecare cât de mult bun simț are, cât de mult iubește. Spuneam că parfumul e o armă. Când simți, altundeva parfumul femeii pe care o iubești sau un parfum asemănăntor, parfumul îți va aduce aminte de ea.

Tango: Pentru ce moment al zilei este Quizas?

ARNAUD DANGAS: E un parfum ușor de purtat, simplu, elegant, deci poate fi folosit în orice moment al zilei. Dar, prin excelență, seducția este un joc al nopții. Avem și o linie de produse de baie, care se numește Ritualul seducției. {i cuprinde elementele acestui ritual proups de noi, car eâncepe cu mult înaintea cinei. Mai întâi femeia se gândește ce rochie să poarte. Alege una care îi place, în care se simte bine, puternică, seducătoare. Dar noi i-am pregătit toate armele pe care să le folosească înainte de-a ajunge la rochie. O lumânare parfumată, săruri de baie care fac apa să aibă aspect de lapte… Cleopatra, o mare seducătoare, făcea baie în lapte și tot așa va arăta și baia în care ai pus sărurile din Ritualul seducției. Apoi se va spăla cu săpunul special, va da cu un mousse parfumat, cu un ulei de corp plin de arome, care să lase pielea dulce și moale, o cremă satinată care va da strălucire și finețe pielii. Iar în final, cea mai puternică armă, parfumul.

Tango: În ce locuri ale corpului recomanzi să așezăm parfumul?

ARNAUD DANGAS: Depinde de rochie. Dacă rochia are mâneci, la încheieturile mâinii, iar dacă brațele sunt goale, pe tot brațul. Dar accentul principal trebuie așezat pe gât, pentru ca seducția să ducă la apropiere, la sărut…

Tango: Cum ți se par femeile din Romånia?

ARNAUD DANGAS: Extrem de frumoase, dornice să practice jocul minunat al seducției. Ele ne-au făcut să înțeleg ce important este acest proiect pentru noi, lansarea parfumului în Romånia, ele ne-au făcut să venim în cea mai importantă piață din estul Europei, în Romånia și să ne facă să credem că era mare nevoie să aducem produsele noastre aici.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
·
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.