fbpx

Elefant.ro lanseaza campania Secret Santa in toata tara

de

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, libraria online Elefant.ro pune la dispozitia vizitatorilor sai o platforma inedita prin care oricine poate trimite si primi un cadou surpriza din partea altui Mos secret, in cadrul campaniei de Craciun “Secret Santa in toata tara”.
Campania se desfasoara in perioada 02-17 decembrie si isi propune sa ofere romanilor sansa de a-si trimite unii altora cadouri, pastrand in acelasi timp factorul surpriza si aducand magia sarbatorilor in viata fiecaruia. Transportul cadourilor este oferit gratuit de Elefant.ro. Mai mult, pentru fiecare dar facut in campanie, Elefant.ro si organizatia Salvati Copiii ofera mai departe un cadou pentru copiii la care Mos Craciun nu ajunge intotdeauna.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sub sloganul „Oricine poate fi iarna aceasta Mos Craciun!”, campania lansata astazi de Elefant.ro in premiera in Romania ofera sansa oricarui roman de a primi un cadou surpriza. Printr-un schimb unu la unu, oricine comanda un produs din sectiunea Secret Santa pe Elefant.ro in perioada 02-17 decembrie va primi un cadou surpriza din partea altei persoane inscrisa in campanie si selectata aleatoriu de sistem. Fiecare participant poate opta sa isi pastreze anonimatul sau poate face gestul sau public. Astfel, daca Mosul secret este de acord sa isi dezvaluie identitatea, cel care a primit cadoul ii poate scrie pentru a-i multumi.

“Pentru noi, actul de a darui are o semnificatie aparte. Credem in ocaziile frumoase si in bucuria romanilor de a face parte din actiuni marete. Pana acum, Secret Santa era un concept adesea adoptat de angajatii din companii care isi ofereau unii altora cadouri prin tragere la sorti. Anul acesta ne-am gandit ca Secret Santa trebuie sa fie mai mult de atat. Trebuie sa fie sansa de a uni romani din toate colturile tarii si de a da fiecaruia sansa de a descoperi lucruri noi, de a se lasa  inspirat de preferintele celorlalti”, a declarat Bianca Chirica, Director Executiv Elefant.ro.
Procesul de inscriere este unul cat se poate de simplu:
1.     Vizitatorul Elefant.ro intra in sectiunea Secret Santa.

2.     Alege un cadou care i se pare deosebit si il achita online. (Transportul este gratuit din partea Elefant.ro!) In cateva minute va primi un email de confirmare pentru inscrierea in campanie.

3.     Apoi asteapta sa vina Mosul si la el cu un cadou surpriza.

4.     In decurs de 24 de ore cel care primeste cadoul este anuntat cine este Mos Craciun-ul sau, adica dezvaluim identitatea celui care i l-a trimis.

„Am cunoscut de-a lungul vietii oameni care pur si simplu iubesc Craciunul si care nu-si doresc nimic mai mult decat sa primeasca multe, multe cadouri. Inspirati de toti acesti oameni, am decis ca anul acesta sa transformam intreaga tara intr-o mare comunitate de „Mos Craciuni”. De asemenea, am gandit campania si ca pe o oportunitate de schimb cultural intre oameni, pentru ca fiecare alege pentru ceilalti cadouri pe care le considera deosebite. Oricine poate astfel descoperi carti noi, filme sau artisti noi, cu garant din partea expeditorului lor”, afirma in continuare Bianca Chirica.

Pentru fiecare dar facut in campania Secret Santa Elefant.ro va oferi mai departe cadouri copiilor din medii defavorizate la care Mosul nu ajunge intotdeauna. Practic, fiecare participant in campanie contribuie activ la cadoul de Craciun al unui copil.

„Am decis sa sprijinim initiativa Elefant.ro de a oferi prin intermediul campaniei cadouri copiilor din atentia organizatiei Salvati Copiii. In fiecare an am avut actiuni umanitare si am incercat sa ajutam copii din medii defavorizate, dar anul acesta fiecare dintre cei inscrisi va fi, de fapt, cel care va face aceasta bucurie unui copil. Orice utilizator inscris in aceasta campanie este iarna aceasta Mos Craciun pentru unul din ei”, afirma Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii.

Campania se desfasoara in perioada 02-17 Decembrie 2011 si este accesibila doar comenzilor cu livrare in Romania si plata online cu cardul.
Fiti la zi cu noutatile despre campanie pe pagina de Facebook a Elefant.ro

http://www.facebook.com/Elefant.ro sau pe Twitter http://www.twitter.com/LibrariaElefant.

Elefant.ro este cea mai importanta librarie online din Romania. Un magazin virtual complex care ofera carti tiparite si electronice, muzica, filme, jocuri, jucarii, eReadere si tablete, Elefant.ro si-a creat intr-un timp foarte scurt propria comunitate culturala, redefinind cu originalitate experienta de shopping cultural. Platforma include si revista literara BookMag, la care colaboreaza personalitati culturale importante, printre care Aurora Liiceanu, Costi Rogozanu, Bogdan Alexandru Stanescu s.a. Libraria online www.elefant.ro include o oferta vasta de carte (peste 22.000 de titluri in stoc) si asigura livrarea produselor in 48 de ore, in orice colt al tarii.

Salvati Copiii Romania este o organizatie neguvernamentala activa in domeniul promovarii drepturilor copilului din 1990. In cei 21 de ani activitate, peste 600.000 de copii au beneficiat de programele organizatiei. Membra a celei mai mari aliante globale, independente, Save the Children International, organizatia considera ca toti copiii, indiferent de rasa, religie sau provenienta sociala au aceleasi drepturi, de care trebuie sa beneficieze. Salvati Copiii este implicata in diferite proiecte de educatie, protectie sociala si advocacy pentru copiii aflati in familii sarace, copiii victima a violentei, copiii strazii, copiii refugiati etc., lucrand cu copiii si familiile acestora pentru imbunatatirea vietii lor de zi cu zi si crearea unor planuri de viitor. Salvati Copiii isi utilizeaza experienta globala pentru a obtine din partea organismelor guvernamentale decizii si initiative de pe urma carora sa beneficieze toti copiii.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.