fbpx

Marina Almasan-Socaciu: Vai noua, celor care mai credem in romantism!

de

Idilele de azi se incheaga cu repeziciunea cu care baietii de bani gata isi alearga masinile scumpe prin Dorobanti, dupa fetele expuse in cafenelele cu vitrina. Povestile de alcov nu mai au timp sa se transforme in povesti de dragoste, ci ard la foc mare, lasand in urma lor cate o vaga amintire si o poarta deschisa catre o noua cucerire.

Imaginea unei lady curtata ca la carte de un gentleman pare sa apartina vremurilor trecute, crede si Marina Almasan. “Hotarat lucru, romantismul pare ca a fost inghitit de goana catre o lume rapida, eficienta, pragmatica, fara prea multe sentimente, fara prea mult timp pentru a le dezvolta! Se iubeste in continuare, dar parca prea sarac, prea rapid, prea interesat. Cred ca marile iubiri apartin trecutului, sau acelor oameni, claditi dupa tiparele lui, care se incapataneaza sa fie exceptii intr-o lume tare afurisita… De aceea, poate, tanjim dupa iubirile din filme, dupa povestile de dragoste – chiar si inventate – din revistele ce ne cad in mina… De aceea invidiem, chiar daca nu avem curajul sa o recunoastem, istoriile de amor ale apropiatilor nostri, sperand sa patim si noi unele la fel. Iubirile acelea patimase zac, din pacate, in vremurile trecute… Pana si fluturii din stomac parca au o alta falfaire…”, a declarat gazda emisiunii “Ne vedem la TVR” pentru site-ul Marea Dragoste.

Daca nu ar fi fost casatorita, care ar fi fost lucrul care ar fi scos-o din sarite din partea unui barbat care ar fi incercat sa o cucereasca, astazi? “Poate graba de a trece peste etape”, spune moderatoarea de la TVR. “Poate calculele pe care simt ca le-ar face, in sinea lui: daca merita pasul, daca/ce are de castigat, care sunt perspectivele unei astfel de relatii. Cred ca multi barbati au uitat sa iubeasca, pur si simplu. Totul pare a fi devenit un calcul, o afacere. Vai noua, celor care mai credem in romantism!…”, afirma realizatoarea TV.

“Eu am avut norocul sa ma indragostesc intr-o alta lume, mai asezata, mai limpede”

Casatorita cu noroc si din dragoste pentru artistul Victor Socaciu, Marina Almasan vorbeste cu retinere despre greselile pe care femeile zilelor noastre le fac atunci cand vor sa inceapa o relatie. “As invoca aceeasi graba. Si, poate, o oarecare superficialitate. Dar cred ca varsta mea vorbeste inaintea sufletului, asa ca ma opresc la a judeca greselile muieresti ale secolului 21. Eu am avut norocul sa ma indragostesc intr-o alta lume, mai asezata, mai limpede. Poate de asta mi-e tare frica de indragostirile acestor vremuri. Nu ca n-as crede in ele, dar mi-e teama pentru temeinicia lor”. Intrebata, apoi, care a fost cea mai mare greseala pe care ea insasi a facut-o, intr-o poveste de dragoste, Marina Almasan a incheiat: “Faptul ca am crezut, cu tarie, ca daca eu iubesc nespus si am puterea de a darui totul, dragostea mea il va face si pe celalalt sa poata acelasi lucru…”.

ACEST MATERIAL ESTE PROPRIETATEA EXCLUSIVA MAREA DRAGOSTE / www.revistatango.ro SI NU POATE FI PRELUAT, INTEGRAL SAU FRAGMENTAR, FARA ACORDUL SCRIS AL DETINATORILOR ACESTUI SITE.
contact mareadragoste@revistatango.ro
 

  

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.