fbpx

Ela Crăciun, parenting, suroritate, zen și frumusețe

de

Ela Crăciun visa încă din copilărie să fie medic, însă marea sa dorinţă a fost pusă în practică de sora sa, doctor Ana Crăciun Douglas. Ana Crăciun Douglas este responsabilă atât de calitatea pielii, cât şi de look-ul mereu tânăr al surorii sale, cunoscuta autoare de cărţi şi programe de parenting.

“Sunt foarte mândră de sora mea şi de hotărârea ei de a face acest pas, către medicină. Astăzi visul său a devenit realitate şi îi sunt aproape la deschiderea propriei clinici, precum şi în toate momentele importante care vor veni în viaţa ei. Dacă nu aş fi ales acest drum, cu sigurantă m-aş fi orientat către o carieră în medicină, pentru că întotdeauna am fost atrasă de acest domeniu. La un moment dat îmi doream să fac o a doua facultate, respectiv Facultatea de Medicină, alături de sora mea. Vestea bună este ca totuşi am un medic în familie şi nu mă simt atât de îndepărtată de această dorinţă.”, a mărturisit Ela Crăciun.

De curând, dr. Ana Crăciun Douglas, chirurg generalist, cu o specializare în chirurgie estetică, şi-a lansat propria clinică estetică, ea fiind cea care primeşte de fiecare dată toate laudele pentru tenul impecabil al surorii sale, Ela Crăciun. De la proceduri de prevenţie, până la tratamente minim invazive sau chiar intervenţii ce ţin de chirurgie estetică, dr. Ana Crăciun Douglas este pregătită să facă faţă tuturor provocărilor cu care vine la pachet această carieră.

“Sunt norocoasă că am avut-o mereu aproape, în momentele cu adevărat importante din viaţa mea, pe Ela, sora mea care m-a încurajat şi susţinut tot timpul să îmi urmez cu încredere visul. Mă bucur că Ela este cea care de fiecare data încearcă toate procedurile minim invazive propuse de mine şi că va rămâne în continuare cel mai de încredere ambasador al meu. Din fericire, totul a evoluat foarte mult în domeniul estetic, iar cu perseverenţă şi aparatura necesară putem face adevărate minuni ”, a declarat dr. Ana Crăciun Douglas.

Aflată la cel de-al treilea tiraj al cărţilor sale de succes, “9 luni fără griji” şi “12 luni fără griji”, Ela Crăciun pregăteşte în prezent lansarea unei noi cărţi, a inaugurat de curând un nou program special de parenting, intitulat “De la SOS Mama, la ZEN Mama” şi lucrează în paralel pentru pregătirea unui audiobook destinat deopotrivă adolescenţilor şi părinţilor, care trebuie să facă faţă provocărilor acestei etape.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.