fbpx

Experiența unei ture pe circuitul VMax! Fii pilot pentru o zi la VMax Karting

de

Știi că ai ocazia să conduci karturi de mare viteză în mijlocul unei zile de muncă? Vmax Karting este cea mai mare pistă de indoor karting din sud-estul Europei și este chiar în București, la Romexpo.

Robert Vișoiu și Matei Mihăescu, fondatorii Vmax și totodată doi piloți de curse profesioniști au lansat acest proiect din dorința de a oferi cea mai bună experiență de pilotaj pe o pistă ultra modernă, cu karturi electrice de ultimă generație. Practic își doresc să ofere publicului, puțin din ceea ce au trăit ei concurând în Karting și Formula.

Matei Mihăescu a explicat care este cel mai mare avantaj competitiv al lor și de ce au ales varianta eco-friendly. Karturile electrice au cuplu mult mai mare față de karturile pe benzină, sunt mult mai rapide și nu în ultimul rând emană zero noxe. Toate aceste avantaje pe un circuit supraetajat, deschis pe tot parcursul anului.

Experiența în pilotaj nu contează, spune Robert Visoiu. Acesta povestește că vede zilnic piloți de la 8 ani, până la vârste înaintate. Indiferent de vârstă îți poți îndeplini visul de a fi pilot, chiar și pentru o zi.

Compania oferă servicii complete, de la sesiuni de karting până la Grand Prix-uri dar și evenimente private.

Dar cum este experiența în realitate?

Urmărind sunetul muzicii și al scârțâitului cauciucurilor, ajungi în fața unei clădiri mari cu terasă, unde cu siguranță vei găsi un grup care poartă o conversație aprinsă despre viraje și sutimi de secundă.

Când ajungi la VMax începi prin a-ți crea profilul de pilot, apoi asiști la un instructaj despre siguranța pe circuit și modul de pilotare al karturilor, iar în final îți vei alege o cască de curse viu colorată.

În scurt timp vei observa că pe un panou apar poza și numele tău alături de cele ale rivalilor tăi. În acest moment apare un sentiment intens de anticipare, un gol în stomac, ca și când urmează să urci la volanul unui bolid de Formula 1. Karturile pentru adulți pot atinge viteze de până la 60 km/h.

Este timpul pentru cursă! Pe lângă podurile care adaugă un nou element de dificultate pe pista supraetajată, sunt și multe viraje de complexitate diferită care te forțează să stai concentrat 100% și să gândești în avans fiecare mișcare.

Pe circuit ai parte de depășiri riscante, drifturi în acul de păr și viteză mare cu butonul de boost apăsat. Sună super palpitant, nu? Este cu siguranță una dintre cele mai intense experiențe de pilotaj pe care le găsești în București.

Iar pentru piloții care vor să încerce ceva și mai extrem, dacă reușești să scoți timp sub un minut deblochezi un nou tip de sesiune, sesiunea VMax, unde karturile merg în viteza lor maximă (in jur de 65 km/h), adică cu butonul de boost activat permanent.

La finalul cursei te poți bucura de victorie la restaurantul din locație, cu un burger sau alte feluri de mâncare din meniul internațional. Iar dacă ai noroc, îi poți găsi și pe Robert și Matei care sunt fericiți să te ajute cu sfaturi despre pilotaj și cum să urci pe leaderboard-ul VMax.

Intră pe https://vmax.ro/ dacă vrei să afli mai multe. Vmax vine în întâmpinarea publicului cu oferte interesante pe tot parcursul săptămânii, inclusiv reduceri semnificative pentru studenți.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.