George Michael va canta la Opera din Paris, pentru o organizatie anti-SIDA, in luna septembrie

de

Cantaretul britanic George Michael va sustine un concert exceptional pe scena Operei Garnier din Paris, pe 9 septembrie, cu ocazia unei gale de caritate ce va fi organizata de fundatia Sidaction, o asociatie care militeaza impotriva maladiei SIDA.

Dupa concertul pe care artistul britanic il va sustine la Paris, in cadrul turneului sau “Symphonica”, el va participa si la un dineu de gala, organizat la sediul Operei Garnier. Dupa dineu va avea loc si o licitatie, prin care vor fi scoase la vanzare diverse obiecte.

 

Incasarile obtinute in urma acestui eveniment, la care vor fi prezente numeroase celebritati, vor fi donate integral in beneficiul organizatiei Sidaction. Pentru a asista la concert si la dineul de dupa acesta, doritorii trebuie sa plateasca suma de 1.300 de euro.

 

In fiecare an, organizatia Sidaction organizeaza in luna ianuarie, cu ocazie prezentarilor de moda haute couture din capitala Frantei, evenimentul intitulat “Diner de la mode contre le sida” (Dineul modei impotriva maladiei SIDA), in parteneriat cu Federatia franceza a modei (Federation française de la couture). Cea de-a 10-a editie a evenimentului, care a reunit 700 de persoane in 2012, a permis strangerea sumei de 750.000 de euro, care a fost impartita in mod egal intre programele de cercetare contra maladiei SIDA si programele de ajutorare a bolnavilor de SIDA.

 

George Michael a vandut peste 80 de milioane de albume pe plan international, iar printre piesele sale se numara hituri precum “Careless Whisper”, “Faith ” si “Last Christmas”.

 

 

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *