fbpx

Hotpod Yoga, cea mai mare companie de yoga din Europa, se relansează la București

de

Hotpod Yoga s-a lansat inițial în 2015 după ce Anca, una din fondatoarele HPY București, a mers la o clasă în Londra și imediat s-a îndrăgostit de concept și a vrut să-l aducă mai aproape de toți prietenii ei români. Împreună cu prietenele ei din liceu, Mirela și Alexa, au deschis studioul în București în 2015. Timp de trei ani au dezvoltat afacerea într-un ritm accelerat, dar nu lipsit de provocări. Una din provocări a fost găsirea unui nou spațiu, suficient de încăpător pentru studioul gonflabil. Acum, după o pauză de 10 luni, studioul revine cu clasele sale fierbinți, într-un sediu nou, în zona Budapesta.

Cu studiouri în peste 40 de orașe din lume, Hotpod Yoga promovează un stil de yoga accessibil tuturor și conceput pentru viața modernă, depărtându-se astfel de stereotipurile de pe instagram cu persoane slabe și foarte flexibile care practică yoga în poziții întortocheate. Clienții Hotpod sunt încurajați să adapteze practica yoga stilului lor de viață, fie că aceasta ii ajută să se elibereze de tensiunile acumulate după o zi în fața calculatorului sau le îmbunătățește elasticitatea corpului pentru a putea practica diverse sporturi precum alergatul sau ciclismul, sau poate doar pentru cei care își doresc doar o oră de comfort departe de agitația lumii.

Experiența fondatoarelor Hotpod Yoga București reflectă același lucru: “Pentru noi, Hotpod Yoga a început ca o idee interesantă de afaceri, dar s-a transformat în mult mai mult. A devenit o mică familie – atât cu instructorii noștri, cât și cu clienții. Am încercat din prima zi să oferim clienților noștri nu doar clase excelente de yoga, ci și o atmosferă caldă și prietenoasă unde toată lumea se poate simți ca acasă, și astfel am devenit prietene cu foarte mulți dintre clienții noștri. De aceea, în cele 10 luni de pauză, toate mesajele de încurajare și de susținere primite ne-au ajutat să nu renunțăm. Acum redeschidem studioul și sperăm să vedem cât mai mulți clienți vechi și noi la clase.”

Lansarea oficială va avea loc în 15-16 septembrie, când clasele sunt gratuite. Vom avea șapte clase, una cu fiecare dintre instructorii noștri. Echipa a rămas în mare la fel, cinci instructori din echipa veche dar și doi instructori noi.  Din 17 septembrie, orice client poate încerca Hotpod Yoga pentru 7 zile nelimitate cu doar 60 lei. Apoi poate alege o ședința la 50 lei sau unul din abonamentele noastre – 5 ședințe pentru 190 lei, 10 ședințe pentru 350 lei sau abonament nelimitat lunar pentru 290 lei. E bine de știut că cele de 5 și 10 ședințe nu au termen de expirare!   Sistemul nostru de rezervare este foarte simpu: online pe www.hotpodyoga.com sau prin aplicația pe mobil.

Max Henderson, unul din fondatorii Hotpod Yoga, a declarat: “Suntem foarte entuziasmați că Hotpod Yoga București se redeschide într-o locație nouă! Cu o așa comunitate de clienți vechi care de abia așteaptă să se întoarcă în studioul gonflabil și cu multe persoane gata să încerce Hotpod pentru prima oară, ne bucurăm nespus că bucureștenii au din nou șansa să se bucure de Hotpod Yoga!”

Adresă: Strada Verzișori nr 2, etaj 2, Sector 4, Bucureşti, 030167

Fondatori: Mirela Mardare, Anca Strugariu şi Alexa Boeriu

Websitehttps://hotpodyoga.com/ro/profiles/hotpod-yoga-bucharest

Facebook: hotpodyogabucharest Instagram: hotpod_yoga_bucharest

 

Preconcepții despre Hotpod Yoga:

  • Ne adresăm celor 99%, nu celor 1%
  • Nu suntem un castel gonflabil, dacă sari pe noi s-ar putea să te accidentezi 🙂
  • Nu practicăm Bikram – stilul nostru de yoga este mai fluid, nu foarte prescriptiv, într-un mediu mult mai plăcut și frumos mirositor
  • Studioul nostru nu este încălzit atât de tare ca un studio de Bikram – suntem încălziți la 37 de grade, ceea ce înseamnă că nimeni nu va avea dureri de cap, nu va ameți sau nu își va întinde mușchii prea tare. Însă transpirația e garantată!

Despre Hotpod Yoga

Nick Higgins și Max Henderson – un fost profesor și consultant de management, au fondat Hotpod Yoga în 2013. Nu au fost printre cei 1% care căutau perfecțiunea în practica yoga; au fost în cei 99% care simţeau nevoia din când în când să se relaxeze după o zi stresantă la birou sau voiau să se vindece de mahmureală și să își lucreze mușchii. Hotpod Yoga numește asta ‘Viața reală’. Misiunea noastră este de a oferi o experiență yoga super specială; clasele Hotpod se desfășoară într-un studio gonflabil, făcut special pentru asta; lumină difuză, aromaterapie și muzică discretă, creează un mediu tip cocon pentru 20 de participanţi; studioul este încălzit la 37 de grade pentru  aprofundarea mișcării, fiind ghidat tot timpul de instructorii profesionişti, care te vor ajuta să îți calmezi mintea, dar și să lucrezi corpul totodată. Studiourile Hotpod se găsesc în Marea Britanie, Africa de Sud, Olanda, Germania, Portugalia și România. Există și variante portabile de studio, ce pot fi montate oriunde (cel mai recent în Austria pe pârtia de ski sau la festivaluri de muzică), dar ce oferă aceeași experiență. Hotpod Yoga continuă să se extindă atât în Marea Britanie, cât și internațional.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.