fbpx

În luna iubirii arată-ți devotamentul față de mașina ta: partenerul care îți este alături la fiecare drum!

de

Când mergi în excursie sau te duci zi de zi la job, mașina ta este în fața casei și te așteaptă să plecați împreună, indiferent de vreme. În timpul iernilor geroase și a verilor mult prea călduroase, te bazezi pe autoturismul tău ca să ajungi la timp acolo unde îți dorești.

 

De aceea, dacă tot ne aflăm în luna iubirii, este momentul ideal să ai grijă de persoanele dragi și de lucrurile importante din viața ta, așa cum este mașina pe care o conduci. Din articolul următor vei descoperi ce poți face ca să-ți protejezi mașina și ca să te asiguri că aceasta va funcționa cât mai mult timp!

 

O mașină protejată care să te însoțească pretutindeni

Bineînțeles, din momentul în care devii mândra posesoare a unei mașini, ești mulțumită că ai o libertate mai mare de a te deplasa prin oraș, prin țară ori chiar peste hotare! Însă, este recomandat să reflectezi și asupra problemelor care se pot ivi atunci când ți-e lumea mai dragă. Un accident, un furt, o avarie produsă în parcare de un necunoscut: acestea sunt doar câteva din nenumăratele pericole care pândesc la tot pasul! Cu toate acestea, soluția nu este să fii veșnic stresată din cauza scenariilor pe care le creezi în minte, ci să optezi pentru o asigurare CASCO, ce te va ajuta în situațiile nefericite. De exemplu, poți alege o asigurare CASCO pentru mașină de la Asirom.ro, care te protejează în caz de avarii și de alte incidente care pot avea loc, precum furtul sau tentativa de furt. În plus, primești asistență rutieră după un accident prin intermediul clauzei autoturism la schimb, având întotdeauna o mașină la dispoziție.

 

În același timp, mașina este asigurată în cazul avariilor care se produc din diverse motive: incendii, inundații, derapări, răsturnări, ciocniri, obiecte căzute pe mașină. Totodată, prin clauzele pentru circulația în afara drumurilor publice și pentru circulația pe drumuri inundate, asigurarea CASCO te protejează chiar și atunci când ai ales neinspirat drumul pe care să-l parcurgi și regreți alegerea făcută! Asigurarea CASCO vine în ajutor în cele mai dificile zile pe care le traversezi cu mașina!

 

Dacă vrei să te bazezi pe mașină, atunci trebuie să te asiguri că aceasta funcționează, din punct de vedere tehnic, la un nivel optim. Piesele uzate trebuie să fie înlocuite preventiv, anvelopele și lichidul de parbriz trebuie schimbate odată cu venirea sezonului cald, însă cel mai important aspect este ca mașina să fie inspectată periodic. În acel moment, problemele des întâlnite la motorul mașinii pot fi rezolvate, iar fiabilitatea autoturismului tău se va îmbunătăți. Este recomandat să nu amâni prea mult revizia mașinii, deoarece o problemă care nu este depistată la timp poate conduce la cheltuieli mai mari și timp pierdut în care aștepți îngrijorată să afli diagnosticul mașinii!

 

În concluzie, aceste sfaturi te ajută să devii mai relaxată atunci când pornești la drum cu mașina ta. Iar, când totul este sigur din punct de vedere tehnic și ai o asigurare CASCO, te poți concentra pe momentul prezent fără să te mai stresezi pentru ce ar putea apărea în viitor!

 

Sursă foto: Shutterstock.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.