fbpx

Pantofii de bărbați pentru sezonul cald care nu se demodează niciodată. Cum să alegi ce ți se potrivește

de

Sandale, pantofi sport sau eleganți, mocasini, espadrile. Îți prezentăm toate alternativele și cum să te bucuri de avantajele fiecăreia, fără să faci un compromis din punct de vedere al stilului.

Menținerea echilibrului între stil și confort devine una dintre cele mai dificile provocări de atins, mai ales când vine primăvara. Între stil, confort și toleranța la căldură, alegerile nu sunt deloc unele ușoare. Venim în ajutorul tău cu sugestii care-ți vor completa dulapul. Vei avea întotdeauna o opțiune numai bună de încălțăminte pentru orice ai vrea să porți.

Pantofii pentru bărbați care nu se demodează niciodată. Cum să alegi ce ți se potrivește

Sandale – nu există niciun pantof de bărbați pentru sezonul cald care să îmbine confortul și stilul mai bine. Evident, nu vorbim de un context formal, mai ales la locul de muncă, ci de orice alt plan pentru timpul liber. Le porți purta cu pantaloni scurți, cu blugi, cu pantaloni chino și chiar cu look-uri relaxate și sport. Ar trebui să ai măcar o pereche de sandale din piele, maro sau negre, tu alegi. Și ai de unde alege: vezi modelele de sandale de bărbați de la Modlet.ro.

Mocasini – sunt noii adidași: sunt comozi și se adaptează foarte bine la diferite interpretări creative și contexte sociale, așa că trebuie să-i găsești pe cei care ți se potrivesc cel mai bine și să profiți la la maximum de ei. Mocasinii vor fi mereu fără șireturi, dar il poți găsi într-un stil informal, neted și cu talpă pneumatică, de exemplu, și chiar invers: modele din piele, mai mult sau mai puțin minimaliste, concepute pentru a fi purtate cu un costum. Te pot salva în orice situație.

Espadrile – multă vreme, cu excepția zonei mediteraneene, espadrilele sunt etichetate ca încălțăminte exclusiv rustică, dar în ultimele sezoane această imagine s-a spulberat și tot mai mulți bărbați le poartă în toată lumea. Sunt ideali în zilele cu vreme bună și, la fel, pot fi purtați în tot felul de situații, cu pantaloni lungi sau scurți, blugi sau material textil, la o cămașă casual sau un tricou sport.

Pantofii eleganți – sunt acei pantofi clasici, care nu trebuie să lipsească din dulapul nimănui. Nu sunt potriviți pentru utilizarea de zi cu zi sau ieșirile la bere cu băieții, dar te vor scoate din impas când vine vorba de evenimente precum o nuntă sau o cină de afaceri importantă. Mergi pe clasic și alege negru, vei scăpa de multe dureri de cap.

Pantofii sport – sunt încălțămintea ideală pentru orice bărbat, fiind foarte comozi. Totuși, pentru a aduce un plus de stil mergi pe alb. Adidașii albi sunt incredibil de versatili și îi vei putea folosi în orice moment. Se potrivesc atât cu un costum formal pentru a merge la serviciu, cât și cu pantaloni scurți în timpul liber.

Pentru că iarna este pe final, trebuie să te gândești la garderoba pentru sezonul cald, iar încălțămintea este esențială pentru a-ți pune în valoare stilul și asta fără să renunți la confort.

 

Sursa foto: Unsplash.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.