fbpx

Totul are o limită! Iată când să NU porți încălțăminte sport!

de

Încălțămintea sport a invadat, în adevăratul sens al cuvântului, ținutele doamnelor și domnișoarelor în ultimii ani. Chiar și doamnele care nu au conceput multă vreme combinarea rochiilor extrem de elegante cu încălțămintea sport au ajuns să-și schimbe părerea. Totuși, care este limita acestui stil de a te îmbrăca? Poți merge, oare, chiar oriunde în adidași sau trebuie să te gândești de două ori înainte de a ieși pe ușă?

 

Iată în ce contexte NU trebuie să porți încălțăminte sport!

 

  1. Respectă dress-code-ul

 

În ultima vreme a început să se răspândească și în România moda petrecerilor cu dress-code. Practic, organizatorii evenimentului vor ca toți cei care au fost invitați să arate într-un anumit mod, unul omogen. Fie că se pune accentul pe o culoare general valabilă, pe un stil, sau pe un anumit obiect vestimentar, cei care onorează invitația trebuie să respecte cerințele impuse. Pe lângă faptul că a merge la petrecere altfel decât ai fost rugată este o lipsă de respect față de organizatori, cel mai probabil nici nu o să ai voie să intri, deoarece există mai mereu un om care verifică acest detaliu. Nu porți tocuri? Găsește o variantă salvatoare, dar nu adidași, decât în cazul în care dress-code-ul specifică acest aspect.

 

  1. Adidașii de sală sunt adidași de sală

 

Tot mai multe femei pun accentul pe comoditate, deoarece vremurile s-au schimbat și muncesc și ele extrem de mult, uneori chiar mai mult decât bărbații. Într-un fel sau altul, independența financiară le-a costat pe femei tocul înalt, amețitor. Cu toate acestea, nu trebuie să fie neglijată destinația reală a unui model de adidași. Dacă este vorba despre unii extrem de sport, fabricați special pentru sală sau pentru anumite sporturi, este clar că nu se potrivesc unei rochițe din satin.

 

Cu alte cuvinte, dacă îți place să te simți confortabil și n-ai în dulap decât adidașii de sală, aruncă un ochi pe colecția nouă de pantofi sport dama și alegeți ceva care să se potrivească dincolo de timpul petrecut la antrenamente. Dacă nu știi de unde să-ți comanzi unii frumoși și la un preț avantajos, intră pe Modlet.ro și bucură-te de o gamă largă și cu produse de calitate dintre care poți alege.

 

  1. Ținutele complicate au și ele o limită

Prezentările de modă extravagante au devenit sursa de inspirație a multor doamne și domnișoare în ținutele de zi cu zi. Dacă ești fana ţinutelor extravagante de la Paris Fashion Week, sigur ai încercat de mai multe ori să le reinterpretezi pe unele dintre ele. Toate outfiturile complicate, însă, au și ele o limită. Nu este indicat, spre exemplu, să porți pantaloni evazați cu o bluză extravagantă și încălțăminte sport pentru sală. De asemenea, ar fi bine să eviți pe cât posibil să combini o pereche de încălțăminte cu multe culori, ceea ce se petrece des la pantofii sport, cu o ținută deja foarte colorată. Poți transforma ceea ce porți în picioare în vedeta ținutei, însă nu o face în sens negativ.

 

Așadar, încălțămintea sport este o variantă comodă și la modă, însă nu trebuie să exagerezi. Gândește-te puțin înainte să ieși din casă cu încălțămintea de la orele de aerobic și cea mai elegantă și sexy rochie pe care o ai. Totul are o limită!

 

Sursa foto: pexels.com.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.