fbpx

Cum poți purta încălțămintea fără toc în fiecare zi?

de

Tocurile arată foarte bine mai ales la ținute pentru ocazii speciale și sunt considerate ca fiind indispensabile pentru garderoba oricărei femei. În viața de zi cu zi, probabil că ai observat că nu e chiar cea mai bună decizie să porți tot timpul încălțăminte cu toc, pentru că poți să întâmpini probleme de sănătate. Printre zonele afectate sunt degetele, gleznele, genunchii, șoldurile și coloana vertebrală și mersul îndelungat poate cauza durere.

 

Încălțămintea cu toc nu e mai puțin elegantă decât cea cu toc. Dacă alegi ceva potrivit, vei obține un look așa cum ți-ai dorit și vei scăpa de neajunsurile cauzate de tocuri.

 

Iată cum să înlocuiești încălțămintea cu toc în viața de zi cu zi!

 

 

  • Poartă pantofi comozi la birou

 

 

Mai ales dacă acolo unde lucrezi așteptările față de ținută sunt ridicate, poate te simți mai înclinată să porți tocuri. Unele femei aleg să poarte pantofi fără toc în drumul spre serviciu și se schimbă înaint să înceapă munca. Așa nu mai au probleme, mai ales dacă lucrează la birou.

 

Există și opțiunea să porți pantofi joși, care nu vor diminua din efectul elegant al ținutei. Încălțămintea cea mai potrivită are vârful mai ascuțit, care poate fi purtată cu fuste midi sau pantaloni conici.

Dacă alegi pantofii cu șireturi, poartă pantofi în culori simplu și cu design clasic. Ai grijă de fiecare dată de încălțămintea ta, pentru a te bucura de aceasta mai mult timp. Curăță pantofii după fiecare purtare și îngrijește-i folosind cremă de protecție.

 

 

  • Alege pantofii legați pe gleznă sau balerini

 

 

Pantofii legați în jurul gleznei sunt o opțiune foarte bună pentru a obține un stil asemănător celui al pantofilor cu toc. Acest lucru e valabil mai ales atunci când au vârful ascuțit. Astfel, dacă îți plac tocurile dar trebuie să renunți la ele, nu trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește look-ul tău.

 

Și balerinii sunt o opțiune bună, chiar și fără vârf ascuțit. Chiar și pentru cele mai elegante ținute, poți să-i porți cu succes, dacă alegi culori simple, precum negrul, sau tonurile metalice.

 

 

  • Alege cizme fără toc

 

 

Cizmele fără toc sunt o opțiune bună pentru toamnă și iarnă. Există o mulțime de variante din care să alegi, în funcție de ținuta la care vrei să le asortezi. Chiar și pentru îmbrăcămintea office, poți găsi cizme cu vârf ascuțit, din materiale de calitate, care nu te dezavantajează deloc. Dacă vrei să-ți faci o idee despre opțiunile pe care le ai, găsești cizme de damă pe Modlet.ro, pentru a pune în practică orice idee de ținută.

 

 

  • Pentru vară, alege pantofi de culoarea pielii

 

 

Pantofii bej, de culoare pielii, pot să creeze un efect de alungire a piciorului. Aceștia pot fi purtați într-o mulțime de combinații, cu fuste creion, rochii sau pantaloni eleganți.

 

Nu ar trebui să renunți la pantofii cu toc, pentru că aceștia adaugă desigur eleganță oricărei ținute de ocazie. Pentru viața cotidiană poți încerca să porți din când în când, sau chiar mereu, încălțăminte fără toc. Pantofii sau cizmele joase oferă confort de-a lungul zilei și poți preîntâmpina efectele neplăcute asupra sănătății.

 

Sursa foto: Storyblocks.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.