fbpx

Care sunt oportunitățile pe care ți le poate oferi videochatul

de

Ideea de videochat este privită cu scepticism de către foarte mulți oameni, pentru că aceasta se opune principiilor și setului de valori morale impus – de cele mai multe ori – de societate. Totuși, trebuie luat în considerare faptul că videochatul este o meserie, că munca prestată de un model de videochat este una cât se poate de legală și că, la fel ca restul angajaților, chiar și modelele își plătesc taxele la stat. După foarte mulți ani, videochatul a ajuns să fie încadrat în categoria meseriilor tocmai datorită faptului că nu este o muncă riscantă și, mai mult decât atât, prezintă o lungă serie de avantaje și oportunități de dezvoltare.

Iată câteva dintre beneficiile pe care ți le poate oferi o carieră în videochat

Dacă decizi să devii model de videochat, este foarte important să știi faptul că cele mai multe beneficii ți le-ar putea oferi munca într-un studio, la o firmă care se ocupă de această nișă, și nu lucrul de acasă. Într-un oraș mai mare vei găsi câteva studiouri bune, din care să poți alege. Spre exemplu, se fac angajări în videochat în București chiar la Kendrastudio.ro, unde lucrează unele dintre cele mai bune modele din țară.

Trecând peste beneficiile financiare pe care o carieră în videochat le oferă (acestea sunt deja evidente), există și o serie de avantaje despre care nu toată lumea vorbește, precum:

  •         posibilitățile de dezvoltare a culturii generale sau a cunoștințelor – companiile importante, specializate pe nișa videochatului, asigură tuturor modelelor noi o perioadă de training, în care acestea își îmbogățesc suma cunoștințelor deținute sau – de ce nu? – primesc informații noi; modelele asistă la cursuri din sfera științelor socio-umane, științelor economice și, nu în ultimul rând, acestea învață și limbi străine;
  •         dezvoltarea socială este un alt avantaj care vine odată cu meseria în industria videochatului; în urma trainingului și a întâlnirilor cu diverși bărbați, modelele învață să își dezvolte capacitățile de comunicare, de socializare, reușesc să scape de timiditate și de inhibiții și să fie mândre de propriile persoane. Este cunoscut faptul că dezvoltarea socială contează foarte mult chiar și în viața de zi cu zi, în orice context;
  •         nu în ultimul rând, videochatul contribuie foarte mult la creșterea stimei de sine – în urma întâlnirilor pe care le au cu diferiți bărbați, modelele ajung ca, în cele din urmă, să se simtă frumoase în corpul lor și să scape de complexe, deoarece primesc nenumărate validări din partea celorlalți; în plus, pe lângă aspectele ce țin de fizic, clienții iau mereu în considerare și capacitățile sociale, comunicative sau intelectuale ale modelelor, și nu ezită niciodată să puncteze anumite amănunte care le-au atras atenția într-un mod deosebit.

Așadar, deși beneficiile financiare sunt în fruntea listei atunci când vine vorba de o carieră în videochat, este important să fie punctate și celelalte avantaje, care au efect pe termen lung și care pot ajuta modelele în viața lor de zi cu zi și în interacțiunile cu toți oamenii din jurul lor. Contrar percepției colective, videochatul nu contribuie la degradarea propriei persoane, ci la îmbunătățirea stimei de sine și la îmbogățirea cunoștințelor deja adunate.

Sursa foto: Shutterstock.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.