fbpx

Blugii potriviți te pot ajuta să ai mai multă încredere în tine. Vrei să știi cum? Citește asta

de

Standardele de frumusețe se schimbă în permanență, iar ceea ce cândva era considerat mai degrabă neatrăgător la o femeie, de exemplu volumul coapselor, astăzi este de dorit. Așa că nici nu este de mirare faptul că femeile devin tot mai confuze în legătură cu aspectul fizic și cu încrederea în etalarea propriului corp.

 

De multe ori, secretul stă în atitudinea cu care ieși în lume și în încrederea de sine pe care o afișezi. Toate acele femei puternice și frumoase pe care le admiri, cu siguranță au mici defecte precum puțină burtică, un strat de celulită pe coapse, vergeturi sau pilozitate, la fel ca și tine, pentru că asta înseamnă să fii un om, însă secretul lor constă atât în modul în care își aleg hainele, cât și faptul că au încredere în propria persoană.

 

Blugii sunt soluția salvatoare pentru zilele în care încrederea în sine este mai scăzută

 

 

  • Te ajută să te simți cu adevărat bine

 

 

Specialiștii în fashion recomandă adesea să ieși din zona ta de confort și să experimentezi combinații, texturi și forme. Nu este un sfat rău, însă nu se pretează tuturor femeilor, mai ales dacă te confrunți cu o încredere de sine scăzută.

Poate că o ținută pe care nu ai mai experimentat-o va arăta bine pe tine, însă dacă nu o porți cu încredere, nu va face decât să-ți accentueze insecuritățile. Încrederea unei femei se simte din modul în care pășește, privește și din atitudinea ei. Sa nu fii surprinsă dacă bărbații te vor vedea atrăgătoare chiar și atunci când porți un training, de exemplu.

Însă atunci când te simți stânjenită sau simți că stilul pe care îl abordezi nu ți se potrivește, asta se va vedea și în mișcările pe care le faci.

Pe de altă parte, dacă simți că poți cuceri lumea atunci când îmbraci o pereche de blugi cu croială dreaptă și un tricou simplu peste care adaugi un sacou, înseamnă că acesta este stilul tău. Secretul este să-l porți cu spatele drept, privirea încrezătoare și pași hotărâți.

 

 

  • O pereche de blugi mulați ajută o femeie să se simtă mai senzuală

 

Dacă ești genul de femeie care nu are insecurități legate de corpul ei și se mândrește cu picioarele frumoase de la natură, însă nu ești chiar adepta rochiilor sau a fustelor nici măcar pentru evenimente sau petreceri, blugii mulați sunt fix ceea ce ai nevoie pentru a rămâne în zona ta de confort, asigurându-ți încredere și libertate de mișcare. Nu trebuie să te rușinezi pentru asta. Unele femei chiar nu sunt făcute pentru a purta rochii, pentru că asta vine la pachet cu o anumită atitudine pe care trebuie să o abordezi sau grijă la modul în care îți ții picioarele.

 

 

  • Blugii sunt creați pe tipologia ta de corp

 

 

Poate că ai văzut adesea filme care promovează ideea că trebuie să-ți chinui corpul pentru a intra în anumite haine. Însă te-ai gândit vreodată că menirea hainelor este de a se potrivi pe corpul tău? Este suficient să arunci o privire pe Atmospherefashion.ro pentru a vedea că există diferite modele de blugi pentru dame potrivite  pentru tipul tău de corp și care îți vor da încredere de care ai nevoie atunci când ieși din casă.

 

Dacă ai ceva mai mult volum în zona abdomenului și a șoldurilor, te poți axa pe o pereche de blugi drepți sau boyfriend cu talie înaltă, care îți vor complimenta foarte frumos zona posteriorului.

Dacă, în schimb, consideri că picioarele tale sunt prea subțiri și posteriorul este prea mic, astfel încât te-ai simți nesigură într-o pereche de blugi mulați, atunci cu siguranță tipul de blug cunoscut sub numele de mama’s jeans vor uniformiza acest aspect.

 

Așadar, blugii sunt acel articol vestimentar care, prin versatilitatea lor și gama variată de modele de pe piață te ajută să-și formezi propriul stil, să-ți ascunzi micile imperfecțiuni care te fac nesigură și să-ți scoți în evidentă trăsăturile de care ești mândră.

 

Sursă foto: Shutterstock.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.