fbpx

Cum poți să petreci mai mult timp în aer liber? TOP 3 beneficii importante în utilizarea marchizelor

de

Toată lumea este atrasă de petrecerea timpului în aer liber, fie că este vorba despre spațiul intim personal, fie despre o plimbare în parc. Dacă ai o curte și îți dorești să o valorifici cât mai mult, este o idee bună să construiești un mic colț de relaxare chiar la tine acasă. În acest sens, marchizele pot reprezenta elementele de care ai nevoie pentru a putea petrece timp de terasă, indiferent de vreme.

Iată 3 motive pentru a-ți instala o marchiză în propria curte!

  •   Protecția

Marchizele au rolul esențial de a oferi protecție teraselor împotriva razelor de soare sau vântului puternic de pe timpul verii. Ele sunt ușor de achiziționat și de instalat și nu ocupă foarte mult spațiu. Acestea mai sunt cunoscute și sub denumirea de parasolare (sau paravane) și vin în ajutorul tău atunci cand vrei să-ți desfășori activitățile pe terasă, chiar dacă vremea de afară este împotriva ta.

Pe lângă faptul că poți beneficia de protecție împotriva vremii nefavorabile, ai ocazia de a te simți confortabil în spațiul tău personal. Există marchize care pot fi controlate manual, dar există și modele reglabile cu ajutorul unei telecomenzi, oferind protecție față de numeroși stimuli de vreme precum ploaia, vantul sau soarele puternic.

  • Umbra

 

Vara este anotimpul care cauzează cele mai multe probleme de disconfort fizic, ca urmare a temperaturilor caniculare care își pot pune amprenta asupra sănătății organismului. Cu ajutorul marchizelor, poți petrece fără grijă timp în aer liber, căci acestea te feresc de razele nocive ale soarelui. Chiar dacă ele nu te pot proteja de căldura excesivă specifică verii, ești ferit de acțiunea directă a razelor solare, eliminând astfel riscul apariției insolațiilor. De asemenea, acestea au un design elegant, sunt simple și au fost create exact cu scopul de a se potrivi perfect în orice circumstanță.

  • Iluminare pe timpul nopții

 

Tehnologia a pătruns în majoritatea articolelor pe care oamenii le folosesc pentru a-și face viețile mai ușoare, iar marchizele nu reprezintă nici ele o excepție. Astfel, pe lângă faptul că te protejează de intemperiile neplăcute și de acțiunea directă a razelor solare, modelele electrice pot fi controlate și reglate prin intermediul unei telecomenzi, anumite modele oferindu-ți chiar opțiunea de iluminare LED pe timpul nopții. Astfel, dacă îți dorești să petreci timp cu familia sau cu prietenii pe terasă după lăsarea soarelui, nu ai nevoie decât de un astfel de accesoriu pentru a-ți ilumina grădina. Dacă nu ai achiziționat încă un astfel de produs pentru locuința ta, poți să intri pe Hornbach.ro și să vezi aici modelele de marchize disponibile. Cu siguranță vei găsi o variantă care să fie potrivită pentru tine, fie ea clasică sau electrică!

În concluzie, chiar dacă nu reprezintă o nevoie elementară în locuința ta, marchizele pot veni în ajutorul confortului întregii familii, mai ales atunci când vine vorba despre anotimpurile călduroase sau ploioase.

Sursă foto: Unsplash.com.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.