fbpx

Tu știi cum poți transforma livingul în cea mai cool încăpere a locuinței tale? Iată câteva secrete ușor de pus în practică

de

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești interesat de un nou design interior pentru livingul tău. În momentul în care îți dorești să renovezi sau să îmbunătățești aspectul general al acestei camere, este important să cunoști câteva concepte de care să ții cont.

 

Pentru început, trebuie să pleci în gând cu o idee legată de investiția pe care ești dispus să o faci atât din punct de vedere financiar, cât și din punctul de vedere al timpului. Indiferent de care ar fi răspunsul la aceste două detalii, adaptează cele ce urmează a-ți fi prezentate și asigură-te că utilizezi doar sfaturile care se potrivesc dorințelor și nevoilor tale!

 

Iata care sunt secretele de amenajare a unui living cool și plin de viață!

 

 

  • Alege două culori principale și una secundară

 

 

Un prim detaliu este legat de alegerea cromaticii în jurul căreia se va învârti tot designul interior al încăperii. Astfel, gândește-te la două nuanțe care să se regăsească frecvent și o culoare pe care să o folosești doar la elementele de decor, pe care le vei utiliza pentru a scoate în evidență anumite detalii sau diverse colțuri din living. Specialiștii recomandă alegerea unei culori de bază, precum alb, gri, crem sau negru – pe care să o utilizezi pentru elementele de mobilier ce ocupă mai mult spațiu și sunt ceva mai vizibile.

 

De asemenea, poți utiliza încă o nuanță proeminentă, pe care să o folosești, în paralel, pentru canapele, perdele, covoare și alte elemente ceva mai mari. Optează pentru o cromatică vie, precum galben, turcoaz sau mov pentru decorațiuni. În cazul în care ești în căutarea culorilor potrivite, experții recomandă gri și galben, dacă vrei să te încadrezi în normele anului 2021.

 

 

  • Acordă atenție elementelor principale din living

 

 

Printre aceste elemente de mobilier principale se află, desigur, cele care ocupă mult spațiu și sunt cele mai vizibile. Astfel, alege o canapea modernă, care să se potrivească stilului în care vrei să se integreze livingul tău. După ce ai ales canapeaua, treci la zona de dining. Pentru aceasta, încearcă să alegi o masă cu un design atipic și scaune identice, pentru a păstra continuitatea. Deasupra mesei poți opta pentru diverse pendule sau aplice, care să ofere un plus de lumină în acea zonă.

 

 

  • Ce zici de câteva decorațiuni?

 

 

Pe lângă micile detalii, precum pernele, ciucurii de la draperii sau micile decorațiuni pe care le pui pe mobilier, ce-ar fi să alegi o plantă decorativa de apartament? Beneficiile ei sunt vaste, iar printre ele se regăsește și faptul că îți poate transforma livingul simplu într-o încăpere plină de viață.

 

Ulterior, poți alege câteva tablouri canvas interesante, de diferite dimensiuni, pe care să le pui pe pereții unde consideri că ar oferi un plus de valoare. Poți opta atât pentru modele clasice, care să pună în valoare specificul încăperii, cât și pentru o variantă personalizată, care să te reprezinte complet. Dacă ești interesat de personalizarea unui tablou, intră să vezi aici cum îți poți crea un tablou unic! Echipa Pepanza.ro îți poate transforma orice fotografie într-un tablou canvas original, de diferite dimensiuni, perfect pentru decorul livingului tău!

 

Nu în ultimul rând, poți păstra un perete gol pentru a proiecta diverse filme sau imagini cu ajutorul unui videoproiector. Cu siguranță, acesta va deveni locul preferat atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi!

 

Nu este deloc greu să îți transformi livingul într-o încăpere plină de viață, doar prin câteva mici modificări. Tu cu ce vei începe schimbările în livingul tău?!

 

Sursă foto: Shutterstock.com.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.