fbpx

Cele mai bune sandale pentru femeile minione

de

Nu este deloc ușor să fii mică de statură, mai ales când marile branduri fabrică mai mult îmbrăcăminte și încălțăminte ideală pentru femeile înalte. Cu toate acestea, dacă acorzi o atenție sporită procesului de cumpărături, există mari șanse să găsești sandalele potrivite pentru tine.

 

Este normal să-ți dorești în această vară o pereche de sandale în tendințe, dar trebuie să ții cont de faptul că acestea trebuie să te avantajeze, astfel încât să pari puțin mai înaltă.

 

Iată ce sandale trebuie să poarte femeile minione:

 

  • Sandale cu toc

 

Un toc poate ajuta mult o femeie mică de înălțime. De aceea, indiferent că este vorba despre pantofi, cizme sau sandale, este recomandat ca acestea să aibă măcar puțin toc, cu atât mai mult la evenimentele speciale. Tocurile te pot ajuta să pari mai înaltă decât ești. Trebuie să ai grijă însă, să fie confortabile și nu trebuie să exagerezi în privința mărimii, pentru că de cele mai multe ori ești nevoită să reziști o zi întreagă cu ele în picioare.

 

  • Sandale cu puține barete

 

Trebuie să reții că sandalele cu baretă în jurul gleznei scurtează și mai mult picioarele din punct de vedere vizual. De aceea, dacă nu ești înaltă, trebuie să te ferești cât poți de mult de acest tip de sandale, fiindcă nu te avantajează.

 

Cel mai bine este să alegi sandale cu cât mai puține barete și care se încheie în zona călcâiului sau cât mai aproape de acesta.

  • Sandale crem

 

Este foarte important să încerci să atragi cât mai puțin atenția asupra picioarelor, motiv pentru care este recomandat să alegi încălțăminte nude, care nu iese foarte mult în evidență.

 

Este de preferat să stai cât mai departe de încălțările verzi, negre, roșii sau în orice altă culoare îndrăzneață, fiindcă acestea pot avea tocmai efectul pe care nu-l dorești. Compensează cu ținuta sau cu accesoriile, astfel încât ele să fie în centrul atenției celorlalți.

 

Dacă nu ai încă o pereche de sandale care să te pună în evidență, găsești numeroase perechi de sandale de damă la preț avantajos pe Adona.ro, în nuanțe cât mai plăcute, ideale chiar și pentru femeile mici de statură. Alege-le pe cele potrivite pentru tine!

 

  • Sandale simple

 

În ultima vreme, sandalele sunt prezente pe piață în mai multe variante, cu diferite accesorii, astfel încât să iasă în evidență și să reprezinte cireașa de pe tort a unei ținute, însă modelele simple au fost întotdeauna de efect. Chiar și vedetele au acea pereche de pantofi sau sandale pe care o poartă la mai multe evenimente și de care se despart cu greu, chiar dacă ar putea fi criticate pentru acest lucru. Asta pentru că le avantajează și se simt bine purtându-le. Fă și tu același lucru și te vei simți minunat!

 

Acestea fiind spuse, ține cont de toate aceste sfaturi, mai ales dacă îți dorești să te simți excelent în momentul în care pășești în afara casei. Este foarte important să te simți bine în pielea ta oriunde ai merge, motiv pentru care hainele și încălțămintea joacă un rol esențial în această privință. Prin urmare, alege cu mare grijă ceea ce dorești să porți, pentru a avea o stare excelentă de spirit.

 

Sursa foto: Pixabay.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.