fbpx

Crema sau fondul de ten cu SPF: TOP 3 aspecte esențiale în alegerea produsului potrivit

de

Nevoia folosirii unei creme care să protejeze pielea de razele din ce în ce mai fierbinți ale soarelui a devenit evidentă în ultimii ani, iar piața produselor cosmetice este inundată de produse cu factor de protecție solară, așa numitul SPF.

Toată lumea are nevoie de o protecție corespunzătoare nu doar atunci când stă la plajă, dar în orice oră a zilei petrecută afară.Cum poți alege un produs potrivit de tip cremă sau fond de ten cu SPF ? Mai jos găsești 3 sfaturi simple după care să te ghidezi.

Cum alegi crema sau fondul de ten cu SPF potrivite tipului tău de piele

 

  1. Ingredientele sunt cele mai importante

Primul aspect important atunci când cauți un fond de ten sau o cremă de protecție solară este verificarea listei cu ingredientele produselor care te interesează.

Un prim pas ar putea consta în căutarea câtorva produse, urmând ca în funcție de tipul tău de piele să-l alegi pe cel potrivit, apoi să citești cu atenție lista de ingrediente. Este bine să știi că o cremă cu SPF va fi, de obicei, formulată mai ,,curat’’, deci va avea mai puține ingrediente și poate fi o alegere mai sănătoasă decât un fond de ten.

Dacă ai anumite probleme ale pielii și ai nevoie de o acoperire mai mare, fondul de ten care să aibă ingrediente cât mai puține poate fi folosit cu încredere.

  1. Acordă atenție sporită factorului de protecție

Arsurile solare pot duce la una dintre cele mai crunte boli, cancerul de piele, iar pentru a evita acest lucru este important ca factorul de protecție solară să fie unul cât mai mare, mai ales în perioadele calde ale anului.

Dacă toamna și iarna poți purta o cremă sau un fond de ten cu SPF 30, primăvara și vara, cele cu factor de protecție 50 și peste sunt cele mai bune, având în vedere că atunci soarele este mai agresiv.

  1. Potrivește crema sau fondul de ten cu tipul tău de piele

Dacă până acum câțiva ani produsele cu factor de protecție solară nu erau foarte multe, acum există tot felul de variante pentru toate tipurile de ten.

Pentru tenul uscat, crema poate fi alegerea mai potrivită, având în vedere că este și hidratantă. Peste ea poți folosi cu încredere un fond de ten.

Pentru tenul mixt, atât o cremă, cât și un fond de ten cu SPF pot fi potrivite, iar produsele cu protecție solară de la Wowskin merg tuturor tipurilor de piele, fiind formulate corect și bazându-se pe ingrediente sănătoase.

 

Protecția solară joacă un rol foarte important în sănătatea pielii pe tot parcursul anului, de aceea produsele cu filtre minerale care să protejeze de arsuri sunt esențiale. Din fericire, există destul de multe creme și fonduri de ten cu SPF care te pot ajuta să rămâi sănătoasă și să fii frumoasă în același timp, așadar, nu ezita să le adaugi în rutina ta!

Sursă foto: Pixabay.com

 

Tag-uri:
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.