fbpx

La multi ani, Crina Mardare!

de

Implineste astazi, 22 0ctombrie 2011, 54 de ani, si este mai frumoasa, mai senina, mai speciala ca oricand. Crina Mardare este artista iubita, muziciana desavarsita si femeie extraordinara, care stie sa iubeasca si sa schimbe, prin dragostea ei, lumea intreaga. Este mama lui Bubu, celebrul adolescent-muzician si profesoara mai tuturor celor care au invatat sa cante cu adevarat in tara asta. Ii uram La multi ani, cu dragoste, cu noroc, cu inspiratie, cu lumina in suflet!

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Si, la aniversare, ne amintim de un fragment din conversatia profunda si curajoasa pe care a avut-o in urma cu patru ani cu colega noastra, Alexandra Rotarescu.

Marea Dragoste / Tango: Barbatii calca strimb mai mult decit femeile?
CRINA MARDARE Cred ca traim intr-o epoca in care e aberant sa ne gindim ca alesul e pentru toata viata. Eu cred ca o relatie se consuma destul de repede, in 6-7 ani, si dupa aceea nu mai e iubire, dar, daca esti destul de destept si spiritual sa pici pe-aceeasi unda cu omul respectiv, sigur ca relatia poate sa se dezvolte destul de frumos.

Marea Dragoste / Tango: Nu credeti in relatii intinse pe 40 de ani, in care el numai pe ea o iubeste, numai pe ea o vede?
CRINA MARDARE Nuuu, nu exista genul asta de relatie. Un barbat nu cred ca poate sa iubeasca o singura femeie toata viata. Poate sa iubeasca mai multe femei, s-o iubeasca pe fiecare in felul ei si poate numai pentru una dintre ele sa fi consumat si sa fi avut sentimente speciale. Dar nu cred ca un barbat poate sa iubeasca aceeasi femeie tot timpul. Barbatul e un cuceritor si el se simte bine sa vineze tot timpul. E o educatie inchistata sa crezi ca, daca ti-ai gasit jumatatea, ea este pentru toata viata.

Marea Dragoste / Tango: Dar nu asta credem toate la inceputul fiecarei relatii?
CRINA MARDARE Cred ca ai fi mult mai cistigat daca n-ai gindi asa, daca ai gindi mai realist: „eu incerc sa ramin toata viata, dar s-ar putea sa nu fie pentru toata viata“, asta este mentalitatea mea.

Marea Dragoste / Tango: Asa gindeati si la 20 de ani?
CRINA MARDARE Nu, atunci m-am gindit ca-i pentru toata viata, dar in acelasi timp nu m-am gindit ce lunga e, totusi, viata asta. Ma uit la ai mei care au 40 de ani de casatorie si mama l-a iubit toata viata pe tata si tata a iubit-o pe mama toata viata, dar cred ca au fost si alte iubiri.

Marea Dragoste / Tango: Si credeti ca se pot impaca femeile cu gindul ca partenerul le insala?
CRINA MARDARE Nu, eu cred ca e o foarte mare suferinta pentru o femeie care iubeste un barbat sa afle ca e inselata, si pot sa spun asta din experienta. E o experienta dura, dar un sut in fund e un pas inainte. Nu e nici un capat de lume si nu trebuie sa simti ca trebuie sa-i iei aluia gitul, nici sa-ti iei tu viata pentru ca, daca nu e sa fie, inseamna ca asa e. Sigur sufletul are o mare suferinta, dar femeia e o luptatoare, are o gramada de arme pe care si le scoate si lupta ca sa nu-si piarda barbatul.

Marea Dragoste / Tango: Ce anume trebuie sa faca?
CRINA MARDARE Eu sint de acord ca o femeie sa lupte sa nu-si piarda barbatul, dar nu pina acolo incit sa cada in penibil. In momentul in care ajungi sa crezi ca viata ta se termina si nu mai exista nimic pe lumea asta decit barbatul acela, asta e o penibilitate. Nu poti sa gindesti asa. Inseamna ca esti total timpita si inculta si-atunci nu meriti o soarta mai buna.

Marea Dragoste / Tango: OK, si atunci ce faci, renunti la relatie?
CRINA MARDARE Normal ca renunti. Dar te duci inainte si incerci sa cistigi, iar barbatul iti spune: „OK, te-am iubit, ne-am simtit foarte bine impreuna, dar nu mai esti tu cea pe care o iubesc acum“.

Marea Dragoste / Tango: Serios? Eu credeam mai degraba ca cei mai multi barbati ajunsi in situatia asta sint lasi si spun: „Te iubesc, nu ma parasi, iti jur, n-o sa se mai intimple!“.
CRINA MARDARE Trebuie sa te analizezi si pe tine, pentru ca si tu ai gresit c-ai lasat lucrurile sa ajunga pina aici. Sau, daca esti o femeie extraordinara care stie care-i sint atuurile si omul de linga tine se satura de-atita bine, atunci nici nu mai ai de ce sa-ti faci probleme. Eu cred ca femeile sint mult mai puternice decit barbatii. Sigur ca o femeie fara o iubire mare si fara un barbat care s-o implineasca nu poate fi numita femeie. Cred ca fiecare femeie are dreptul la asta si bine-ar fi sa aiba parte de asa ceva, pentru ca femeia care n-a cunoscut o mare iubire a trait de pomana. Femeile ar trebui sa incerce sa gaseasca o asemenea iubire care, chiar daca la un moment dat nu va mai exista, o sa o lase cu o mare si frumoasa implinire. Si nu e putin lucru, credeti-ma, ca stiu.

CITESTE INTERVIUL INTEGRAL AICI: CRINA MARDARE: FEMEIA CARE N-A CUNOSCUT O MARE IUBIRE A TRAIT DE POMANA

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.