fbpx

Spider-Man: Homecoming – experienţe cinematografice unice, doar în IMAX şi 4DX

de

După debutul senzaţional din „Captain America: Civil War”, Omul-Păianjen revine din 7 iulie pe marile ecrane de la Cinema City, inclusiv în revoluţionarele formate inovatoare IMAX şi 4DX.

Noile aventuri ale celebrului personaj din Universul Marvel merită să fie urmărite în formatul extins IMAX (în AFI Palace Cotroceni din Bucureşti sau Shopping City Timişoara), pe cele mai mari ecrane din ţară, care oferă o imagine clară precum cristalul şi o vedere panoramică specială, care face acţiunea mai intensă şi mişcările Omului-Păianjen – mult mai ample. Acestea sunt completate de un sunet zguduitor, care te înconjoară de pretutindeni, şi de arhitectura specială a sălii, făcându-te să simţi cu adevărat în mijlocul acţiunii.

„Dacă am opţiunea să văd un film în IMAX, întotdeauna o voi face. Iubesc IMAX, iubesc experienţa pe care o oferă, iar acesta este cu siguranţă un film care merită timpul tău în IMAX. Sunetul este incredibil, imaginile generate pe calculator sunt ca o operă de artă, este cu siguranţă ceva de care să te bucuri pe un ecran uriaş”, spune chiar Tom Holland, cel care-l interpretează pe Omul-Păianjen.

IMAX Featurette: www.youtube.com/watch?v=txQtt2sVMew

Sau poţi alege o vizionare de film care activează toate cele cinci simţuri, în sala 4DX (în Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa şi Shopping City Timişoara). Combinaţiile unice de mişcări ale scaunelor 4DX şi efectele speciale de ultimă generaţie, sincronizate cu momentele cheie din film, te vor face să te simţi ca şi cum ai zbura alături de super-eroul tău preferat printre clădirile din oraş, luptându-te cu răufăcătorul Vulture.

Pentru a aduce spectatorii în mijlocul acţiunii cu cea mai impresionantă experienţă de cinema, editorii 4DX au dezvoltat un nou concept „Wearable Motion” – cele 18 efecte de mişcare şi de mediu integrate în acest film vor permite spectatorilor ca în scenele-cheie să se simtă ca şi cum ar purta costumul high-tech al lui Spider-Man, bucurându-se de cele 576 de combinaţii de pânze de păianjen, precum şi de posibilitatea de a plana şi de a zbura de pe o clădire pe cealaltă – folosindu-şi simţurile şi imaginaţia pentru a simţi ceea ce Spider-Man simte atunci când îşi poartă costumul.

Scenele de acţiune se îmbină perfect cu efectele 4DX, iar în spiritul plin de viaţă şi de umor al lui Peter Parker, în 4DX vei avea parte şi de câteva efecte surprinzătoare şi amuzante.

Cu numeroase scene creative şi pline de umor, acţiune la superlativ, sărituri, zbor printre clădirile oraşului şi multe altele surprize, „Spider-Man: Homecoming”, în revoluţionarele formate IMAX şi 4DX, disponibile doar la Cinema City, este ideal pentru fanii de toate vârstele.

Sinopsis: Încântat de experienţa sa alături de Răzbunători, tânărul super-erou jucat de Tom Holland se întoarce acasă, unde locuieşte împreună cu mătuşa lui (Marisa Tomei), însă sub atenta supraveghere a lui Tony Stark (Robert Downey Jr.). Mânat de dorinţa de a deveni mai mult decât vecinul prietenos, atunci când un nou personaj malefic apare în oraş, se simte obligat să-şi descopere şi să-şi folosească noile abilităţi şi puteri, pentru a deveni eroul de care lumea avea nevoie.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=3LhfnQbKTaw

Începând din 7 iulie, filmul este disponibil şi în format 3D în toate cinematografele Cinema City din ţară. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, precum şi online. Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.