fbpx

Avem toti finalistii de la Romanii au talent!

de

Finalistilor alesi in primele patru semifinale li s-au alaturat inca trei nume, pe drumul catre marele spectacol din 11 mai.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
No Limit, Mihai Petraiche si Cristian Leana s-au asezat pe lista celor alesi in saptamanile anterioare: Extreme Brothers, Loredana si Cristian Fieraru, Aset Crew, Alexe “Krem” Razvan, Vasile Godja, Gigel Frone, Cristian Gog, Trio Zamfirescu, BarSession, Radu Ionescu, Oana Lianu si Lil Motion.
Finala va avea loc vinerea viitoare, pe 11 mai, insa telespectatorii pot vota inca de acum, avand la dispozitie intreaga saptamana pentru a-si sustine favoritii.

COMUNICAT: Vineri seara s-a inchis lista finalei campionilor: No Limit, Mihai Petraiche si Cristian Leana – in finala de la Romanii au talent


Vineri, 4 mai, au fost ocupate ultimele 3 locuri libere din finala “Romanii au talent”. No Limit, Mihai Petraiche si Cristian Leana sint fericitii concurenti care au reusit sa impresioneze juriul si publicul si sa se alature celor 12 finalisti alesi deja in cele 4 semifinale difuzate. Cu No Limit, Mihai Petraiche, Cristian Leana, Radu Ionescu, Oana Lianu, Lil Motion, X-treme Brothers, Loredana si Cristian Fieraru, Aset Crew, Alexe “Krem” Razvan, Vasile Godja, Gigel Frone, Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession lista finalei campionilor este acum completa, iar pentru Marea Finala din 11 Mai vor pregati 15 momente spectaculoase cu care isi propun sa cistige marele premiu de 120.000 de euro, dar si titlul de cel mai talentat roman.
Cei care au obtinut vineri seara cel mai mare numar de voturi din partea telespectatorilor a fost dansatorii de la No Limit, care in ciuda deficientelor de auz au reusit sa ofere un dans perfect sincronizat, cu miscari pline de energie si expresivitate. Actul lor artistic i-a impresionat din nou pe cei trei jurati care au fost de parere ca dansul le-a iesit perfect si ca, mai mult decit atit, daca nu ar fi vazut filmuletul de prezentare nu si-ar fi dat niciodata ca au vreo problema cu auzul. Pe Mihai Petre l-a impresionat foarte mult si coregrafia lor foarte complexa, dar si faptul ca au fost mai expresivi decit o trupa normala de dans. Andra a marturisit ca s-a indragostit de aceasta trupa inca din preselectii si face eforturi sa nu lacrimeze din nou la numarul lor, mai ales ca si de aceasta data au reusit sa o emotioneze cu dansul lor. “Desi fizic nu auziti, simtiti muzica mai bine decit noi!” a spus Andra cu glasul tremurind. “Mi-ar face mare placere sa retraiesc aceasta emotie inca o data”, a spus Andi la finalul numarului lor, iar dorinta i-a fost indeplinita de public al carui vot i-a trimis pe No Limit direct in finala.
Pe locul al doilea in topul preferintelor telespectatorilor s-a aflat Mihai Petraiche care a reusit cu dansul sau robotic sa ridice in picioare juratii si publicul.
“As fi mindru si m-as bucura sa cistige un moment de dans anul asta si doar tu ai sansa sa o faci. Esti cel mai bun dansator pe care l-am avut la Romanii au talent” i-a spus impresionat Mihai Petre. “Si eu te vreau in finala!” a intarit Andra, in timp ce juratul Andi a avut un singur cuvint de spus: “Finala” prin care a exprimat foarte concis dorinta sa. Multumita voturilor telespectatorilor, Mihai Petraiche va oferi pe 11 Mai un nou moment artistic cu care isi propune sa ajunga tot mai sus, daca se poate chiar in virful clasamentului.
Pentru locul al treilea juratii au avut din nou o misiune grea, fiind nevoiti sa aleaga dintre doua momente artistice impresionante. Chiar daca a obtinut votul Andrei, lui Cosmin Mihalache un i-a fost suficient pentru a ocupa locul al treilea. Andi a apreciat la Cosmin 3 lucruri: talentul, faptul ca stie sa si-l puna in valoare si infatisarea. La rindul lui, Mihai Petre l-a laudat pentru faptul ca a oferit un moment plin de culoare; pentru ca stie sa faca alegeri bune, cinta foarte bine, pune suflet in ceea ce face si reuseste sa faca spectacol, calitati care au fost apreciate si de Andra.
Cel care a reusit sa treaca mai departe si sa ajunga direct in Marea Finala a fost Cristian Leana care i-a lasat pur si simplu fara cuvinte pe cei trei jurati cind a reusit sa ofere o premiera in Romania rezolvind celebrul cub Rubik legat la ochi.Cristian Leana a aratat vineri seara ca este cu adevarat o minte sclipitoare, un talent ce trebuie incurajat si apreciat. “Dupa parerea mea, esti un fenomen! Daca as fi avut mintea ta as fi condus lumea, fara ca ea sa simta!” a spus profesorul de matematica Andi Moisescu vadit impresionat. Numarul sau de “speed cubing” realizat cu o singura mina, iar apoi legat la ochi a fost in opinia celorlalti doi jurati unul de-a dreptul naucitor. Cristian Leana va avea posibilitatea sa uimeasca si sa impresioneze din nou, vineri, 11 Mai, la Finala “Romanii au talent”.
Au fost foarte multe momente extraordinare vineri, 4 mai, la “Romanii au talent” si tocmai de aceea misiunea telespectatorilor de a alege doar 3 dintre ele pentru a merge mai departe a fost foarte dificila. Foarte buni au fost si fratii Laurentiu si Beatrice Ion sau altfel spus, Spiderman si sora lui, care au oferit un numar de acrobatii si mai bun decit cel din preselectii, dar si Flaviu fara “s” si Ricky care au dansat de le-au sfiriit picioarele si au primit numai aprecieri din partea juriului. Iulia Lazar si catelul sau, Bailey au facut o echipa perfecta vineri seara cind au aratat un moment foarte iubit de juriu si de public, iar Luiza Ciudin a creat din nou pareri contradictorii in rindul celor doi jurati: Mihai Petre si Andra, aceasta din urma aratindu-se inca o data impresionata de calitatile vocale ale fetitei de doar 12 ani. Larisa Bercea a incins din nou atmosfera cu dansul sau la bara care, in opinia lui Andi Moisescu, daca ar deveni sport olimpic ar umple multe stadioane, iar neomagicianul Mydas a reusit sa o faca pe Andra sa-si scoata pentru prima oara verigheta de pe deget. Mydas a dus-o cu gindul pe Andra la Cristian Gog si a fost impresionata de ceea ce a vazut, dar si bucuroasa ca la final si-a primit verigheta inapoi. Chiar daca a avut si ezitari in timpul numarului sau de acrobatii pe monocilcu, Flaviu Cernescu a primit aprecierile lui Andi pentru faptul ca a reusit sa faca performanta din pasiunea sa, iar Bacio, pe numele sau real, Mihai Vulpe, a readus pe scena de la “Romanii au talent” farmecul melodiilor lui Elvis Presley.
Spectacol au facut si baletul Edi Stancu, insusi prezentatorul Smiley care a interpretat ultimul sau hit, dar si Valentin Luca, barmanul care a reusit un domino cu 200 de cocktail-uri.
Vinerea viitoare, pe scena de la “Romanii au talent” se vor “bate” cele mai bune 15 numere alese de telespectatori care vor concura pentru titlul de cel mai talentat roman si un premiu in valoare de 120.000 de euro.

In ultima semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”, cind s-au ocupat ultimele 3 locuri libere pentru Marea Finala din 11 Mai cifrele de audienta inregistrate de ProTv vineri seara au fost pe masura. Asa cum s-a intimplat inca de la debutul emisiunii, ProTv nu a avut rival pe nici un segment de public, fiind liderul incontestabil al serilor de vineri.
Asa se face ca cea de-a cincea semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent” a reusit in mintutul de aur de la 22.27 sa inregistreze pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani 26,7 puncte de rating si o cota de piata de 52,1%, iar in minutul de aur de la 22.09 sa adune in fata micilor ecrane peste 4 milioane si jumatate de romani.
Audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii (20.30-23 – 00.33) de ProTv pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani au fost de 17,7 puncte de rating si o cota de piata de 45,2%, in timp ce Antena 1 obtinea doar 2,7 puncte de rating si 6,9% cota de piata.
Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrind 16,6 puncte de rating si o cota de piata de 40,0%, fiind urmarita pe tot parcursul emisiunii de apropape 2 milioane de telespectatori, in timp ce Antena 1 obtinea doar 2,2 puncte de rating si 5,3% cota de piata.
La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTv inregistra pe toata durata emisiunii o audienta medie de 15,9 puncte de rating si 39,3% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de peste 3 milioane de telespectatori, urmat fiind de TVR cu 3,0 puncte de rating si 7,5% cota de piata si abia apoi de Antena 1 cu 2,3 puncte de rating si 5,7% cota de piata.


Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.